طرز تهیه کباب کوبیده ترکیه ای خوشمزه و با سس مخصوص

طرز تهیه کباب کوبیده ترکیه ای

کباب کوبیده ترکیه ای , طرز تهیه کباب کوبیده ترکیه ای , دستور پخت کباب کوبیده ترکیه ای

کباب یک غذای ایرانی و ترکی است که گوشت یا مرغ و ماهی روی منقل و ذغال یا گریل و تابه کباب می شود. یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدار ترین کباب ها، کباب کوبیده است که از گوشت چرخ کرده تهیه می شود. اما مشکل این کباب ها این است که اگر درصد چربی و مقدار ورز دادن آن مناسب نباشد، روی توری از سیخ جدا شده و می ریزیم. یکی از انواع این کباب ها، کباب کوبیده ترکیه ای است که در تابه و در سس گوجه تهیه می شود. این کباب دیگر مشکل ریختن ندارد و به راحتی برای مهمانی ها نیز تهیه و سرو می گردد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب کوبیده ترکیه ای در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کردهنیم کیلو گرم
پیاز بزرگ۱ عدد
سیر۲ حبه
جعفری و نعناع خرد شده۵ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
زردچوبه و پاپریکا و ادویه دلخواهبه میزان دلخواه
مواد لازم برای سس
گوجه۴ عدد
سرکهنصف فنجان
پیاز رنده شده۱ عدد
سیر۳ حبه
نمک و فلفلبه میزان دلخواه

طرز تهیه کباب کوبیده ترکیه ای

مرحله اول

برای تهیه کباب کوبیده خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس آن را رنده کرده و آب آن را با دست می گیریم پیاز را درون یک کاسه می ریزیم. گوشت چرخ کرده را هم به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

سیر رنده شده، نمک، فلفل، پاپریکا، زردچوبه و ادویه دلخواه را به آن اضافه کرده و با هم ورز می دهیم تا یکدست شود و مزه ها با هم مخلوط شود. برای گوشت چرخ کرده بهتر است از ترکیب گوشت گوساله و گوسفندی استفاده کرد.

مرحله سوم

در این مرحله مایه کباب را درون یخچال به مدت ۱ ساعت استراحت می دهیم تا به خوبی منسجم و مزه دار شود. در این مدت، سس کباب را تهیه می کنیم. برای این کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم و رنده می کنیم.

مرحله چهارم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس کمی روغن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا روغن به خوبی داغ شود. سپس پیاز و سیر رنده شده را به آن اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سیر و پیاز طلایی شوند.

مرحله پنجم

گوجه فرنگی ها را شسته و به صورت ریز خرد کرده و درون غذاساز پوره می کنیم. پوره گوجه را به پیاز اضافه کرده و سرخ می کنیم. سرکه، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. می گذاریم روی حرارت ملایم تا جا بیفتد.

مرحله ششم

در مرحله پایانی بعد از حدود ۱ ساعت که گوشت استراحت کرد، آن را در آورده و به اندازه های کوچک در می آوریم و به سیخ چوبی می کشیم. سپس درون تابه سس قرار می دهیم و می گذاریم تا بپزد. و آن را در ظرف مناسب سرو می کنیم.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 26 مرداد 1400
مطالب مرتبط
طرز تهیه خورش کلم برگ خوشمزه و مخصوص شیرازی با مرغ

طرز تهیه خورش کلم برگ خوشمزه و مخصوص شیرازی با مرغ

طرز تهیه خورش کلم برگ خورش کلم برگ یکی از انواع خورش های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله …

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پاکستانی با طعم فوق العاده

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پاکستانی با طعم فوق العاده

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پاکستانی کوکو سیب زمینی پاکستانی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور پاکستان است که با ادویه های متنوعی دست می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه استیک ماهی ایتالیایی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه استیک ماهی ایتالیایی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه استیک ماهی استیک ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است با مواد متنوعی طعم دار می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی …

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.