طرز تهیه مرغ بریان خانگی ساده و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی ساده و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ بریان مرغ بریان یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است و به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه نرگسی اسفناج نرگسی اسفناج یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه سالاد شیرازی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل ایرانی

طرز تهیه سالاد شیرازی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل ایرانی

طرز تهیه سالاد شیرازی سالاد شیرازی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که خیلی فوری آماده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با پورتال تفریحی چی …

طرز تهیه جوجه سنگی

جوجه سنگی , طرز تهیه جوجه سنگی , دستور پخت جوجه سنگی

کباب از دیر باز مورد توجه افراد زیادی در سراسر جهان بوده است. یکی از انواع کباب ها جوجه کباب است که مرغ را کباب می کنند. جوجه سنگی یک کباب جوجه است که روی سنگ های داغ کباب می شود. جوجه ها را با مواد مختلف و ادویه های معطر مزه دار کرده و روی سنگ های داغ کباب می کنند. طعم متفاوت این جوجه می تواند به عنوان تنوع در مهمانی ها و جشن ها استفاده شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه سنگی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۱ کیلو گرم
آویشن و نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
پودر سیربه مقدار لازم
زعفران دم کشیدبه مقدارلازم
سس مایونز۳ قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده۱ عدد
روغن زیتون۲ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگیبه مقدار لازم برای کباب
فلفل دلمه ایبه مقدار لازم برای کباب

طرز تهیه جوجه سنگی

مرحله اول

برای تهیه جوجه سنگی خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، سینه های مرغ را خرد می کنیم و درون یک کاسه می ریزیم. روی آن را آویشن و نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و زعفران دم کرده و سس مایونز و آب لیمو ترش می زنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را شسته و پوست می کنیم و خرد می کنیم و به مرغ اضافه می کنیم. روغن زیتون را اضافه کرده و مواد را با هم خوب بهم می زنیم تا مزه دار شود. سپس درون یخچال یک ساعت استراحت می دهیم.

مرحله سوم

توجه داشته باشید که برای کباب سنگی از سنگ های نون سنگک استفاده می کنیم که در اثر حرارت مشکلی برایشان پیش نیاد. سنگ ها را درون یک دیگ می ریزیم و حدود نیم ساعت روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله چهارم

جوجه ها را به سیخ کشیده و روی سنگ های داغ می گذاریم تا پخته شود. بعد از پخت جوجه ها، روی آن را با مقداری کره و زعفران چرب می کنیم. کنار آن فلفل و گوجه را هم روی سنگ ها کباب کرده و کنار جوجه ها سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 7 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.