طرز تهیه سالاد کدو سبز خوشمزه و رژیمی با کالری پایین
طرز تهیه خورش مرغ و سیب زمینی خوشمزه و مخصوص
طرز تهیه خورش مرغ و سیب زمینی مرغ یکی از مواد غذایی است که طرفداران زیادی دارد. از لحاط اقتصادی نیز نسبت به انواع گوشت های دیگر به صرفه تر است. از …
طرز تهیه املت مرغ خوشمزه و مخصوص به روش کافه ای
طرز تهیه املت مرغ املت مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده بین المللی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه ته چین تک نفره قالبی فینگر فودی به روش رستورانی
طرز تهیه ته چین تک نفره ته چین ته نفره همان ته چین سنتی ایرانی است که به صورت فانتزی برای هر نفر به صورت جداگانه تهیه می شود، برای مشاهده این …
طرز تهیه سالاد کدو سبز
سالاد کدو سبز یکیک از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که معمولا برای استفاده در رژیم های لاغری و کاهش وزن تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد کدو سبز در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم سالاد کدو سبز | |
سیب زمینی | ۳ عدد متوسط |
کدو خورشتی ریز | ۴ عدد |
خیار | ۳ عدد |
شوید | ۲ قاشق غذا خوری |
خیار شور | ۲ عدد |
پیاز قرمز | ۱ عدد |
کنسرو ذرت یا ذرت تازه | ۱ پیمانه |
سیر | ۲ حبه |
ماست یونانی | ۴ قاشق غذا خوری |
آبلیمو تازه | ۲ قاشق غذا خوری |
سرکه قرمز | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل و روغن زیتون | به میزان لازم |
طرز تهیه سالاد کدو سبز
مرحله اول
برای تهیه سالاد کدو سبز خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را به خوبی می شوییم، سپس به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب قرار می دهیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سیب زمینی ها به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزند.
مرحله دوم
در این مرحله پس از اینکه سیب زمینی ها پختند، آنها را زیر آب سرد می گیریم، سپس پوست اضافی شان را جدا می کنیم. در ادامه سیب زمینی ها را به صورت حبه ای خرد می کنیم و درون کاسه سالاد خوری می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله خیار، کدو سبز، خیار شور و پیاز را به صورت نگینی ریز یا درشت خرد می کنیم و به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه می کنیم. در ادامه شوید را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم، سپس به همراه ذرت به کاسه می افزاییم.
مرحله چهارم
حالا مواد درون کاسه را به آرامی زیر و رو می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه برای تهیه سس سالاد، ماست را به همراه آب لیمو ترش، سرکه و مقداری نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله سیر را با رنده ریز رنده می کنیم و به کاسه سس اضافه می کنیم. حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه روی سالاد و سس را به صورت جداگانه سلفون می کشیم و در یخچال قرار می دهیم.
مرحله ششم
پس از گذشت یک ساعت که طعم مواد سس به خوبی با هم تلفیق شدند می توانیم سس را به سالاد اضافه کرده و سرو کنیم. به دلیل وجود سیب زمینی باید مواد را به آرامی مخلوط کنیم تا سیب زمینی ها له نشوند.
- منبع :
- azin_cook