طرز تهیه سالاد ذرت مکزیکی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه سالاد ذرت مکزیکی

طرز تهیه سالاد ذرت مکزیکی خوشمزه و مخصوص

سالاد ذرت مکزیکی یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کنسرو ذرت۳ فنجان
گوجه فرنگی۳ عدد
فلفل دلمه ای سبز۲ عدد
پیاز۱ عدد بزرگ
گشنیز خرد شده½ فنجان
پیازچه خرد شده۲ عدد
فلفل دلمه قرمز۱ عدد
مواد لازم سس سالاد
روغن زیتون¼ پیمانه
آب لیمو ترش¼ پیمانه
شکر قهوه ای½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه سالاد ذرت مکزیکی

مرحله اول

برای تهیه سالاد ذرت مکزیکی خوشمزه ابتدا گوجه فرنگی ها را می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت مربع های کوچک خرد می کنیم و کنار می گذاریم.فلفل دلمه ای های سبز و قرمز را نیز می شوییم و کلاهک و هسته های داخل آن را خارج می کنیم.

مرحله دوم

سپس روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم.پیاز را نیز پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته قرار می دهیم و نگینی خرد می کنیم.همچنین پیازچه ها را نیز تمیز می کنیم و می شوییم و با دستمال خشک می کنیم.

مرحله سوم

سپس خرد می کنیم و همگی مواد را داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و ذرت پخته شده و گشنیز خرد شده از قبل را نیز اضافه می کنیم و همگی مواد را با قاشق مخلوط می کنیم. حالا به سراغ آماده کردن سس سالاد می رویم.

مرحله چهارم

برای تهیه سس سالاد، روغن زیتون را به همراه شکر قهوه ای، سرکه بالزامیک، آب لیمو ترش، نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه کوچک می ریزیم، سپس با قاشق یا همزن دستی مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله پنجم

حالا سس آماده شده را روی مواد می ریزیم و آرام با قاشق سالاد را زیر و رو می کنیم تا سالاد کاملا طعم دار شود و در ظرف مورد نظر می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم و زمان استفاده سالاد ذرت مکزیکی را خنک نوش جان کنید.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 23 آبان 1399

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.