مطالب پر بازدید
طرز تهیه فرنی موزی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه فرنی موزی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه فرنی موزی فرنی موزی یکی از انواع غذاهای کمکی خوشمزه و ساده ایرانی است که با طعم ها و رنگ های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه شامی لبنانی خوشمزه و مخصوص با گوشت

طرز تهیه شامی لبنانی خوشمزه و مخصوص با گوشت

طرز تهیه شامی لبنانی شامی لبنانی یکی از انواع غذاهای خوشمزه کشور لبنان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شامی لبنانی در ادامه با سایت آموزشی چی …

خواص کاپاریس برای پوست، کبد چرب، قلب و کم‌خونی!

خواص کاپاریس برای پوست، کبد چرب، قلب و کم‌خونی!

خواص کاپاریس در دنیای ادویه‌جات و گیاهان دارویی، کاپاریس یا همان کبر، یک افزودنی لذیذ در غذاهای مدیترانه‌ای به شمار می‌آید. این گیاه نه تنها به دلیل طعم منحصر به فردش در …

طرز تهیه ساندویچ کباب تابه ای ساده و خوشمزه با قارچ و پنیر

طرز تهیه ساندویچ کباب تابه ای

طرز تهیه ساندویچ کباب تابه ای خوشمزه با نان باگت

ساندویچ کباب تابه ای یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه ایرانی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
قارچ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای۱ عدد
سیر۱ حبه
جعفریچند برگ
پنیر گودا ورقه ای۲ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
نان باگت۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
آویشن و پودر سیربه مقدار کافی

دستور پخت ساندویچ کباب تابه ای

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ گباب تابه ای خوشمزه ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و آب آن را خوب می گیریم و به گوشت چرخ ده اضافه می کنیم و کمی نمک و فلفل به آن می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

سپس کف تابه پهن می کنیم و روی حرارت بسیار ملایم اجازه می دهیم تا آب گوشت تبخیر شود و بعد کمی روغن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا گوشت سرخ شود.قارچ ها را می شوییم و پوست آن ها را می گیریم و خرد می کنیم و تابه ای را روی حرارت ملایم می گذاریم.

مرحله سوم

سپس چند قطره روغن داخل آن می ریزیم و قارچ ها را داخل تابه می ریزیم و فلفل،آویشن،پودر سیر و کمی نمک روی آن می پاشیم و قارچ ها را تفت می دهیم تا آب نیندازند و بعد از کمی سرخ شدن در بشقای می ریزیم و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

سپس فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی ها را می شوییم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و اول فلفل دلمه ای را خرد می کنیم و بعد پوست گوجه ها را می گیریم و خرد می کنیم.تابه ای را روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم.

مرحله پنجم

در ادامه فلفل دلمه ای ها را داخل ان می ریزیم و تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند و (اگر زیاد بمانند تلخ می شوند)بعد در بشقابی می ریزیم و گوجه ها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا نرم شوند و فلفل های تفت خرده را به گوجه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

سپس کمی فلفل، پودر سیر و نمک روی مواد می پاشیم و سس گوجه را کنار می گذاریم. نان باگت را باز می کنیم و به ترتیب کمی سس گوجه و فلفل دلمه ای،کباب سرخ شده،قارچ سرخ شده،کمی جعفری ساطوری و پنیر گودا قرار می دهیم و ساندویج را می بندیم.

مرحله هفتم

تابه ای بدون روغن را روی حرارت می گذاریم و ساندویج ها را داخل آن می چینیم و روی آن ها را با فویل یا تخته کارتون می پوشانیم و جسم سنگینی مانند قابلمه یا آجر (کاملا با آلومینیوم می پوشانیم)روی آن می گذاریم تا ساندویج ها پرس شوند و نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 28 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.