طرز تهیه لازانیای ایتالیایی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه لازانیای ایتالیایی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه لازانیا لازانیا نوعی پاستای ورقه ای بسیار محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان محسوب می شود که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. دستور اصلی لازانیا با موادی مانند گوشت …

طرز تهیه آش رشته مخصوص و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه آش رشته مخصوص و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه آش رشته آش رشته یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی در شهرهای مختلف کشور تهیه می شود. این آش خوشمزه …

طرز تهیه املت قارچ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه املت قارچ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه املت قارچ املت قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه هم مانند دیگر املت ها معمولا …

طرز تهیه علی نازیک

لیست غذاهای معروف ترکیه علی نازیک کبابی آذری غذای ترکی با بادمجان کبابی الی نازیک بورانی بادمجان با گوشت

علی نازیک یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مخصوص ترکیه است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
بادمجان دلمه ای۲ عدد
ماست۱ لیوان
سیر۲ حبه
پیاز۱ عدد درشت
آرد۱ قاشق غذاخوری
جعفری۱ مشت
کره۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت علی نازک

مرحله اول

برای تهیه علی نازیک ترکیه ای ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب اضافی شان را می گیریم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نم، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به همراه آرد به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را با دست به خوبی ورز می دهیم تا منسجم و چسبناک شوند. حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله سوم

سپس مقداری روغن مایع به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم روغن داغ شود. در ادامه از مایه گوشت چرخ کرده به اندازه یک گردو بر می داریم و با دست آنرا به صورت گرد شکل می دهیم، سپس در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود.

مرحله چهارم

به همین صورت تمام مایه گوشت چرخ کرده را سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه روی بادمجان ها چند شیار ایجاد می کنیم، سپس روی ذغال یا گاز بادمجان ها را به صورت کبابی می پزیم و پوست اضافی شان را می گیریم.

مرحله پنجم

حالا بادمجان ها را درون یک کاسه بزرگ می ریزیم و با گوشتکوب له می کنیم، سپس سیر را با رنده ریز رنده می کنیم و به همراه ماست به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله ششم

در این مرحله مخلوط بادمجان و ماست را در ظرفی که می خواهیم غذا را سرو کنیم، می ریزیم. در ادامه گوشت های قلقلی را روی مخلوط بادمجان و ماست قرار می دهیم، سپس کره ذوب شده را روی غذا می ریزیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 12 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.