طرز تهیه کوکو بادمجان پنیری خوشمزه به روش ترکیه ای
طرز تهیه کوکو بادمجان پنیری کوکو بادمجان پنیری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. کوکوی بادمجان یکی از غذای فوری …
خواص فلفل سیاه برای رحم، قاعدگی و دستگاه تناسلی!
خواص فلفل سیاه برای رحم فلفل سیاه، که به عنوان یکی از قدیمیترین و رایجترین ادویهها در جهان شناخته شده، نه تنها طعم دلنشینی به غذاها میبخشد، بلکه دارای خواص شگفتانگیزی برای …
طرز تهیه آش خیار چنبر خوشمزه به روش سنتی اراک
طرز تهیه آش خیار چنبر آش خیار چنبر یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که شاید خیلی از کدبانوها حتی نام آنرا هم نشنیده باشند، برای مشاهده آموزش …
طرز تهیه خوراک مرغ آسیایی خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص
طرز تهیه خوراک مرغ آسیایی
خوراک مرغ آسیایی یکی از انواع غذاهای خوشمزه آسیایی است که معمولا به همراه پاستا یا برنج سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
فلفل دلمه ای رنگی | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
سویا سس | ۱ قاشق چایخوری |
سس کچاپ | ۲ قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق چایخوری |
آب مرغ | ½ فنجان |
عسل | ½ قاشق چایخوری |
پودر آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
سس خردل | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت خوراک مرغ آسیایی
مرحله اول
برای تهیه خوراک مرغ آسیایی خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را به صورت نوارهای باریک و بلند برش می زنیم و کنار می گذاریم، سپس پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم.
مرحله دوم
پس از اینکه رنگ پیاز کاراملی شد، مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم تا زردچوبه و پیاز یکدست شوند. در ادامه گوشت مرغ نواری را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود.
مرحله سوم
پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی سرخ شد، سیر را رنده می کنیم و به همراه آویشن، پاپریکا، فلفل سیاه، عسل، سویا سس، سس خردل و آب لیمو ترش به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا مواد با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله فلفل دلمه ای را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و با دیگر مواد به مدت ۱۰ دقیقه تفت می دهیم. پس از گذشت ۱۰ دقیقه، سس کچاپ و آب مرغ را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ و دیگر سبزیجات به طور کامل بپزند.
مرحله پنجم
حالا حرارت زیر تابه را ملایم تر می کنیم و اجازه می دهیم ۱۵ دقیقه دیگر مواد روی حرارت بمانند. پس از اینکه سس موجود در تابه غلیظ شد، غذای ما اماده است. در پایان این خورش خوشمزه را به همراه برنج یا ماکارونی سرو می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/ashpazi_khebreha