مطالب پر بازدید
طرز تهیه کوفته سیب زمینی و هویج خوشمزه ترکیه ای

طرز تهیه کوفته سیب زمینی و هویج خوشمزه ترکیه ای

طرز تهیه کوفته سیب زمینی و هویج کوفته سیب زمینی و هویج از غذاهای ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی …

طرز تهیه نان سیر پیتزایی خوشمزه و فوری به روش فست فودی

طرز تهیه نان سیر پیتزایی خوشمزه و فوری به روش فست فودی

طرز تهیه نان سیر پیتزایی نان سیر پیتزایی یکی از انواع پیش غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

درمان بی حسی دست و پا با روش های طب سنتی در منزل

درمان بی حسی دست و پا با روش های طب سنتی در منزل

درمان بی حسی دست و پا بی‌حسی دست و پا می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد، از جمله مسمومیت دارویی، بیماری‌های اعصاب مرکزی مانند ام اس، سندروم تونل کارپال، مشکلات ستون فقرات، …

طرز تهیه خوراک گوشت و دنبه خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه خوراک گوشت و دنبه

خوراک گوشت و دنبه , طرز تهیه خوراک گوشت و دنبه , دستور پخت خوراک گوشت و دنبه

خوراک گوشت و دنبه یکی از انواع غذاهای خوشمزه قدیمی ایرانی است که با دستورهای متوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک گوشت و دنبه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۶۰۰ گرم
دنبه۴۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
نمک، زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار کافی
گلپر و آب لیموبه مقدار کافی

طرز تهیه خوراک گوشت و دنبه

مرحله اول

برای تهیه خوراک گوشت و دنبه ابتدا گوشت و دنبه را به صورت تکه های کوچک مانند کباب چنجه خرد می کنیم. در ادامه تکه های کوچک را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس  چند لیوان آب اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند و کف گوشت خارج شود. در ادامه پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، کف های سفید رنگ روی سطح آب را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم.

مرحله سوم

پس از اینکه تمام کف های گوشت را گرفتیم، گوشت ها را درون آبکش می ریزیم. این کار باعث می شود که طعم و بوی زهم گوشت گوسفندی از بین برود. در ادامه پیازها را به صورت خلالی نازک و یکدست خرد می کنیم.

مرحله چهارم

حالا پیاز را به همراه کمی روغن به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه کرده و تفت دادن مواد را چند دقیقه دیگر ادامه می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله دنبه ها را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا شروع به روغن انداختن کنند. در ادامه تکه های گوشت را به قابلمه اضافه کرده، سپس درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم گوشت بپزد.

مرحله ششم

پس از اینکه غذا به خوبی روغن انداخت و تکه های گوشت به طور کامل نرم شده و پختند، مقداری نمک، آبلیمو و گلپر به غذا اضافه می کنیم. پس از گذشت ۱۰ دقیقه غذا را در ظرف دلخواه می کشیم و به همراه نان سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : جمعه 21 آبان 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.