طرز تهیه کباب مرسین خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه کباب مرسین خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه کباب مرسین کباب مرسین یکی از انواع کباب های کشور ترکیه است که کاملا شباهت زیادی به کباب کوبیده ما ایرانی ها دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه قاطی پلو با میگو خوشمزه و مجلسی به روش جنوبی

طرز تهیه قاطی پلو با میگو خوشمزه و مجلسی به روش جنوبی

طرز تهیه قاطی پلو با میگو برنج یکی از محبوب ترین و پر مصرف ترین غذا ها در سراسر جهان است. هم چنین این غذا با روش های مختلفی پخته و سرو می …

طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادام خوشمزه و مخصوص خونگی

طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادام خوشمزه و مخصوص خونگی

طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادام ساندویچ به دلیل سادگی در استفاده به عنوان یک غذای پیک نیکی یا خیابانی طرفداران زیادی دارد. یکی از این ساندویچ ها ساندویچ مرغ و بادام …

طرز تهیه آش قلقل شوشتر

آش قلقل شوشتر , طرز تهیه آش قلقل شوشتر , دستور پخت آش قلقل شوشتر

آش قلقل شوشتری یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر شوشتر می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش قلقل شوشتر در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۸ نفر
گندم پوست کنده۱ پیمانه
لپه باقالی زرد⅔ پیمانه
لوبیا قرمز¼ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی¼ پیمانه
نخود⅓ پیمانه
عدس½ پیمانه
برنج معطر نیم دانه⅓ پیمانه
گوشت گوسفندی بدون استخوان۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
پیاز درشت۳ عدد
نعنا خشک۱ قاشق غذاخوری
روغن مایعبه مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی

طرز تهیه آش قلقل شوشتر

مرحله اول

برای تهیه آش قلقل خوشمزه ابتدا یک کاسه انتخاب می کنیم، سپس گندم را می شوییم و درون کاسه می ریزیم و به اندازه ای که ۲ بند انگشت بالا تر از گندم باشد آب می ریزیم و اجازه می دهیم ۲۴ ساعت گندم درون آب بماند تا خیس بخورد.

مرحله دوم

حالا درون یک کاسه جداگانه برنج را اضافه می کنیم، سپس کاسه را پر از آب می کنیم و اجازه می دهیم برنج ۲۴ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد. در ادامه یک کاسه بزرگ و مناسب انتخاب می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله درون کاسه عدس را اضافه می کنیم، سپس آب را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم عدس نیز ۲۴ ساعت درون آب بماند. حالا ۴ کاسه جداگانه انتخاب می کنیم، سپس به سراغ خیساندن حبوبات دیگر می رویم.

مرحله چهارم

حالا نخود، لپه، لوبیا قرمز و لوبیا چشم بلبلی را به صورت جداگانه درون کاسه ها می ریزیم و روی هرکدام را با آب پر می کنیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۲۴ ساعت درون آب بمانند تا به طور کامل خیس بخورند.

مرحله پنجم

در این مرحله پس از گذشت ۲۴ ساعت ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم، سپس پوست پیاز را جدا می کنیم و به ۴ قسمت تقسیم می کنیم. در ادامه گندم خیس خورده را درون آبکش قرار می  هیم تا آب اضافی اش خارج شود.

مرحله ششم

حالا پیاز را به همراه گوشت و گندم خیس خورده درون قابلمه می ریزیم. در ادامه مقداری زردچوبه درون قابلمه اضافه می کنیم و تا اندازه ای که روی گوشت را بگیرد آب می ریزیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله اجازه می دهیم گوشت به مدت ۳ ساعت درون آب جوش بماند تا به طور کامل بپزد. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم، سپس حبوبات را درون قابلمه اضافه می کنیم و قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم.

مرحله هشتم

حالا قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم حبوبات به مدت ۲ ساعت کاملا بپزد. در ادامه پس از گذشت ۲ ساعت یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید.

مرحله نهم

در این مرحله برنج خیس خورده را آبکشی می کنیم، سپس درون آب جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم برنج به طور کامل بپزد و نرم شود. در ادامه زمانی که گوشت کاملا پخت پیاز را جدا می کنیم، سپس گوشت را از قابلمه خارج می کنیم.

مرحله دهم

حالا گندم پخته شده را درون همان قابلمه با گوشت کوب می کوبیم تا کاملا له شود. در ادامه گوشت را ریش ریش می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه زمانی که حبوبات کاملا پخته شد آن را درون آبکش قرار می دهیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله حبوبات را به گندم پخته شده اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و گوشت ریش ریش را به آش اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شود.

مرحله دوازدهم

حالا پوست پیاز را جدا می کنیم و به صورت خلالی خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب انتخاب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع درون تابه می ریزیم و بلافاصله پیاز را درون آن اضافه می کنیم.

مرحله سیزدهم

در این مرحله وقتی پیاز کمی سرخ شد، زردچوبه را به همراه نعنا خشک اضافه می کنیم و تفت می دهیم، سپس به آش اضافه می کنیم. در ادامه نمک و فلفل سیاه را به آش اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم آش جا بیفتد.

مرحله چهاردهم

در نهایت پس از گذشت ۱ تا ۲ ساعت وقتی آش قلقل کاملا جا افتاد یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم، سپس آن را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کرده، سپس سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 30 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.