طرز تهیه کباب نگینی خوشمزه و مخصوص به صورت تابه ای
طرز تهیه کباب نگینی
کباب یکی از غذاهای اصیل ایرانی، ترکی و عربی است. کباب نگینی یک نوع کباب کوبیده تابه ای است که از ترکیب گوشت چرخ کرده و مرغ چرخ کرده تهیه می شود. این دو نوع گوشت به صورت قلقلی کنار هم قرار گرفته و به سیخ کشیده می شود و در تابه رژیمی کباب می شود. این کباب ها به دلیل زیبایی و طعم خوبی که دارند، می توان در مهمانی ها یا جشن های تولد سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب نگینی در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفند و گوساله مخلوط | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
پودر سوخاری | ۷ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زعفران سابیده شده | ۲ قاشق چای خوری |
ران مرغ بدون استخوان | ۶ عدد |
طرز تهیه کباب نگینی
مرحله اول
برای تهیه کباب خوشمزه و مخصوص به صورت نگینی در ابتدای کار، گوشت مخلوط گوسفند و گوساله را با یک پیاز چرخ می کنیم تا یکدست شوند. سپس ۴ قاشق غذا خوری سر پر پودر سوخاری به آن اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه ۱ قاشق چای خوری زعفران سابیده به آن اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه مایه کباب را ورز می دهیم تا به خوبی با هم مخلوط شود، مایه کباب باید کاملا منسجم و یکدست باشد.
مرحله سوم
در این مرحله ران مرغ بدون استخوان و یک عدد پیاز درشت دیگر را با هم چرخ می کنیم. سپس به آن مقداری نمک و فلفل سیاه و ۱ قاشق چای خوری زعفران سابیده شده و ۳ قاشق غذا خوری پودر سوخاری اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
مایه کباب گوشت مرغ را هم به مدت ۵ دقیقه به خوبی ورز می دهیم تا کاملا منسجم شود. هر دو گوشت را به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت می دهیم. از گوشت ها به اندازه یک قلقلی درشت برداشته و کنار هم می چینیم.
مرحله پنجم
سپس آن ها را به سیخ چوبی می کشیم. کف تابه رژیمی را کمی چرب کرده و سیخ ها را درون آن قرار می دهیم و از هر طرف تقریبا ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم می پزیم و در کنار گوجه کباب و سبزیجات کبابی دیگر و انواع برنج یا نان سرو می کنیم.
- منبع :
- negin.foodstories