مطالب پر بازدید
طرز تهیه شربت نعنا تازه خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه شربت نعنا تازه خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه شربت نعنا شربت نعناع یکی از انواع شربت های سنتی ایرانی است که بیشتر در فصل تابستان تهیه می شود. این شربت خوشمزه به دلیل استفاده از نعناع حالت خنک …

طرز تهیه شربت پرتقال سالم و خوشمزه غلیظ به روش خانگی

طرز تهیه شربت پرتقال سالم و خوشمزه غلیظ به روش خانگی

طرز تهیه شربت پرتقال شربت پرتقال یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در سراسر جهان است و به عنوان یک نوشیدنی بین المللی شناخته می شود. از این شربت خوشمزه و خوشرنگ …

بررسی علمی خواص زغال اخته + مضرات ناشناخته این میوه!

بررسی علمی خواص زغال اخته + مضرات ناشناخته این میوه!

خواص زغال اخته زغال اخته به دلیل دارا بودن تانین و آنتی اکسیدان‌ها، خواص متعددی دارد که شامل درمان اسهال، بهبود سلامت قلب، پاکسازی کبد، کمک به لاغری، بهبود عملکرد چشم، درمان …

طرز تهیه هات چاکلت خوشمزه و مخصوص به روش کافی شاپی

طرز تهیه هات چاکلت

طرز تهیه هات چاکلت حرفه ای با اسپرسوساز لافستا با نازل بخار با بستنی چیست خواص رژیمی شکلات داغ لیوان هات چاکلت

هات چاکلت یا شکلات داغ یکی از نوشیدنی های دلپذیر و خوشمزه بین المللی است که به صورت گرم سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه هات چاکلت  در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
شیر پر چرب۲ پیمانه
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری
شکر۴ قاشق غذاخوری
اسانس وانیل۱ قاشق چایخوری
نمک۱ پنس
شکلات تخته ای۱۰۰ گرم
خامه فرم گرفتهبرای تزیین

طرز تهیه هات چاکلت

مرحله اول

ابتدا شیر را به همراه نشاسته ذرت، پودر کاکائو، شکر، اسانس وانیل و مقدار کمی نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس مواد را با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

زمانی که قابلمه را روی حرارت قرار دادیم باید مواد را به صورت متداوم هم بزنیم تا ته نگیرند. زمانی که شیر گرم شد شکلات را خرد کرده و اضافه می کنیم. نوع شکلات بستگی به ذائقه خودتان دارد، می توانید از انواع شکلات های تلخ و شیرین استفاده کنید.

مرحله سوم

پس از اضافه کردن شکلات هم زدن مواد را ادامه می دهیم تا زمانی که شکلات به طور کامل در شیر حل شود. پس از حل شدن شکلات مواد را هم می زنیم تا زمانیکه مواد به جوش بیایند و وقتی ومواد اولین قل را زد آنرا از روی حرارت بر می داریم.

مرحله چهارم

حالا شکلات داغ ما اماده شده است آنرا داخل دو فنجان می ریزیم و برای تزیین آن از خامه فرم گرفته یا مارشمالو استفاده می کنیم. توجه داشته باشید که این نوشیدنی را باید سریعا سرو کنید چون اگر سرد شود سفت می شود.

3/5 - (1 امتیاز)
دسته بندی: انواع نوشیدنی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 5 مرداد 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.