مطالب پر بازدید
طرز تهیه کیک شکلاتی پنبه ای خوشمزه و ساده کافی شاپی

طرز تهیه کیک شکلاتی پنبه ای خوشمزه و ساده کافی شاپی

طرز تهیه کیک شکلاتی پنبه ای کیک شکلات پنبه ای، یک کیک شکلاتی است که با نسکافه و پودر کاکائو تهیه می شود. این کیک را می توان با گاناش یا کرم …

خواص زردچوبه برای زنان، برای رحم، تخمدان و قاعدگی!

خواص زردچوبه برای زنان، برای رحم، تخمدان و قاعدگی!

خواص زردچوبه برای زنان در میان گنجینه‌های طبیعی که در آشپزخانه‌های ایرانی و آسیایی به وفور یافت می‌شود، زردچوبه جایگاه ویژه‌ای دارد. این ادویه نه تنها به خاطر رنگ زیبایی که به …

طرز تهیه شیرینی تاتلیسی بادامی خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه شیرینی تاتلیسی بادامی خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه شیرینی تاتلیسی بادامی شیرینی تاتلیسی بادامی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و محبوب کشورهای ترکیه ای است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه خامه فرم گرفته حرفه ای و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه خامه فرم گرفته

طرز تهیه خامه فرم گرفته با مخلوط کن آماده در بازار کیک با پودر خامه با خامه صبحانه xvc jidi ohli tvl  vtji

خامه فرم گرفته یکی از انواع مواد بسیار پر مصرف در تهیه انواع شیرینی و دسر است. خامه فرم گرفته را می توانیم برای تهیه انواع شیرینی ها محبوب ایراین مثل شیرینی لطیفه، نان خامه ای و .. یا انواع دسرها و خوراکی های خوشمزه مثل شیر پسته، معجون و .. استفاده کنیم. روش تهیه خامه فرم گرفته متفاوت است و می توانیم از مواد بسیار متنوعی آنرا درست کنیم. راحت ترین روش برای تهیه خامه فرم گرفته برای خانم های خانه دار استفاده از خامه صبحانه است که همیشه در دسترس است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم خامه فرم گرفته
خامه صبحانه1 بسته
وانیلنوک قاشق چایخوری
پودر قند½ لیوان
پودر خامه4 قاشق غذاخوری

دستور تهیه خامه فرم گرفته

مرحله اول

برای تهیه خامه فرم گرفته خوشمزه ابتدا پودر خامه را در ظرفی می ریزیم و پودر قند و وانیل را به آن اضافه می کنیم و با قاشق کاملا آن ها را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند و درب ظرف را می گذاریم.

مرحله دوم

سپس داخل فریزر قرار می دهیم تا به مدت 2 الی 3 ساعت استراحت کند و کاملا یخ بزند.بعد از داخل فریزر بیرون می آوریم و در کاسه استیل قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا از کناره ها خامه شروع به آب شدن کند.

مرحله سوم

بعد با همزن به مدت 2 دقیقه خامه را هم می زنیم، سپس پودر خامه را به آن اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم تا مواد با هم یکدست شوند. در ادامه قاشق را کنار می گذاریم و مجدا با همزن مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله با همزن برقی خامه را حدودا به مدت 10 دقیقه هم می زنیم تا خامه فرم بگیرد. خامه باید در حدی فرم بگیرد که زمانی که کاسه محتوی خامه را بر می گردانیم خامه به آن چسبیده باشد و از داخل کاسه بیرون نریزد.

مرحله پنجم

نکته مهم در مورد فرم گرفتن خامه این است که زیاد از حد همزدن آن باعث می شود که خامه کره شود. همین که خامه فرم گرفت دیگر از همزدن دست می کشیم.خامه را در قیف می ریزیم و استفاده می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 7 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.