طرز تهیه کرم کارامل خوشمزه و مخصوص به روش اصل فرانسوی

طرز تهیه کرم کارامل خوشمزه و مخصوص به روش اصل فرانسوی

طرز تهیه کرم کارامل کرم کارامل یکی از انواع دسرهای معروف فرانسوی است که به عنوان یک دسر بین المللی در جهان شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه تیرامیسو مجلسی و خوشمزه با روش اصلی ایتالیایی

طرز تهیه تیرامیسو مجلسی و خوشمزه با روش اصلی ایتالیایی

طرز تهیه تیرامیسو تیرامیسو یکی از دسرهای بین المللی خوشمزه و معروف کشور ایتالیا می باشد که با خامه و بیسکوییت تهیه می شود. این دسر خوشمزه که به عنوان یک دسر …

طرز تهیه کرم بروله یک دسر خوشمزه و لاکچری فرانسوی

طرز تهیه کرم بروله یک دسر خوشمزه و لاکچری فرانسوی

طرز تهیه کرم بروله کرم بروله یک دسر فرانسور فوق العاده خوشمزه و معروف است که طرز تهیه راحتی دارد. این دسر تنها با سه ماده تهیه می شود. زرده تخم مرغ …

طرز تهیه فالوده هندی

فالوده هندی , طرز تهیه فالوده هندی , دستور تهیه فالوده هندی

فالوده یک نوشیدنی خنک یا دسر معروف به حساب می آید. فالوده هندی متفاوت از فالوده ایرانی است و به راحتی به صورت لایه ای تهیه و سرو می شود. در این دستور، طرز تهیه فالوده هندی بیان شده است. در این فالوده از پوره میوه و میوه خرد شده استفاده شده است که فالوده را خوشمزه تر می کند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فالوده هندی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم فالوده هندی
شهد یا شربت یا سیروپ (شربت رز)۲ فنجان
تخم شربتی خیس خورده۲ قاشق غذاخوری
پوره میوه دلخواه۲ قاشق غذاخوری
ورمیشل پخته و نرم شده۲ قاشق غذاخوری
شیر ساده۱ فنجان
بستنی میوه یا بستنی وانیلی یا کولفی (بستنی هندی)۱ عدد کوچک
میوه خرد شدهبه مقدار لازم
پسته و بادام خرد شدهبرای تزیین

طرز تهیه فالوده هندی

مرحله اول

برای تهیه فالوده خوشمزه و سنتی به روش هندی چند ظرف تک نفره در نظر می گیریم. سپس لایه اول از شهد یا شربت استفاده می کنیم. تخم شربتی خیس خورده را به آن اضافه می کنیم. در ادامه پوره میوه را تهیه می کنیم.

مرحله دوم

حالا روی آن می ریزیم، سپس ورمیشل پخته و نرم شده را به آن اضافه می کنیم. در ادامه شیر ساده یا شیر غلیظ شده با کمی شکر مخلوط کرده و به آن اضافه می کنیم. لایه بعدی بستنی ساده یا وانیلی می ریزیم.

مرحله سوم

در دستور اصلی بستنی هندی استفاده می شود. میوه خرد شده را روی آن می ریزیم. می توان از هر نوع میوه ای استفاده کرد. در آخر پسته و بادام خرد شده را برای تزیین روی آن می ریزیم و این فالوده را به صورت تک نفره سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 28 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.