طرز تهیه بستنی وانیلی خوشمزه و مخصوص به روش کارخانه ای

طرز تهیه بستنی وانیلی خوشمزه و مخصوص به روش کارخانه ای

طرز تهیه بستنی وانیلی بستنی وانیلی یکی از بستنی های محبوب و پر طرفدار در سراسر جهان است، برای مشاهده این اموزش ساده در ادامه با مجله سرگرمی چی شی همراه باشید. …

طرز تهیه موس شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه موس شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه موس شکلاتی این دسر یک دسر فرانسوی است اما به سادگی تهیه می شود و نیاز به وسایل خاصی ندارد. به دلیل وجود مارشمالو، بافت جالبی به خود می گیرد …

طرز تهیه دسر عروس تنبل خوشمزه شکلاتی به روش ترکیه ای

طرز تهیه دسر عروس تنبل خوشمزه شکلاتی به روش ترکیه ای

طرز تهیه دسر عروس تنبل احتمالا شما جزو آن دسته افرادی هستید، که به دسرهای شکلاتی علاقۀ زیادی دارند، اگر درسته، پس تعلل نکنید و بقیه متن را بخوانید، چون قرار هست …

طرز تهیه فالوده سیب

فالوده سیب نی نی سایت برای چاقی برای معده و انار برای کودکان با عرق بیدمشک برای لاغری در بارداری

پالوده یا فالوده سیب یکی از انواع دسرهای بسیار خوشمزه و سالم ایرانی است که با طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود. این دسر خوشمزه از دسرهای سنتی شهر تهران است که در ایام گذشته در ماه مبارک رمضان برای سفره افطار تهیه می شده است. اگر به سیب شمیران دسترسی دارید حتما این پالوده را با این نوع سیب درست کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فالوده سیب در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم فالوده سیب
سیب قرمز شمرونی یا سیب قندک یا سیب گلاب۱ کیلو
عرق بید مشک۲ لیوان یا نصف لیوان گلاب
عسل یا شکر۵ قاشق
زعفرانکمی
گل محمدیچند پر

طرز تهیه فالوده سیب

مرحله اول

برای تهیه فالوده خوشمزه و سنتی با طعم سیب در ابتدای کار، سیب ها را به خوبی می شوییم، سپس با رنده متوسط رنده می کنیم. در ادامه سیب زنده شده را به همراه آبی که از سیب خارج شده است درون پارچ می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله عرق بیدمشک را به همراه عسل، زعفران دم کرده و گل محمدی را به آن اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا مواد با هم یکدست شوند. توجه داشته باشید که عرقیات باید نصف سیب ها را بگیرد.

مرحله سوم

حالا پالوده اماده شده را به مدت چند ساعت درون محیط آشپزخانه استراحت می دهیم تا درون مواد به خوبی مزه دار شود. سپس روی آن را آب می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم تا حسابی خنک شود. و در لیوان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 19 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.