طرز تهیه دسر کیوی خوشمزه و مخصوص به صورت دو رنگ

طرز تهیه دسر کیوی خوشمزه و مخصوص به صورت دو رنگ

طرز تهیه دسر کیوی دسر کیوی یکی از انواع دسرهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این دسر خوشمزه از دسرهای فصلی محسوب می شود …

طرز تهیه ژله شیر و هویج خوشمزه و مخصوص برای کودکان

طرز تهیه ژله شیر و هویج خوشمزه و مخصوص برای کودکان

طرز تهیه ژله شیر و هویج علاقمندان به دسرهای خوشمزه و خاص این مطلب برای شماست. احتمالا آب هویج هایی که از آبمیوه فروشی ها سفارش میدادید و در پیاده روهای شهر …

طرز تهیه بستنی شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه بستنی شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه بستنی شکلاتی بستنی شکلاتی یکی از انواع بستنی های خوشمزه و پر طرفدار در سراسر جهان است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این اموزش در ادامه …

طرز تهیه فالوده سیب

فالوده سیب نی نی سایت برای چاقی برای معده و انار برای کودکان با عرق بیدمشک برای لاغری در بارداری

پالوده یا فالوده سیب یکی از انواع دسرهای بسیار خوشمزه و سالم ایرانی است که با طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود. این دسر خوشمزه از دسرهای سنتی شهر تهران است که در ایام گذشته در ماه مبارک رمضان برای سفره افطار تهیه می شده است. اگر به سیب شمیران دسترسی دارید حتما این پالوده را با این نوع سیب درست کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فالوده سیب در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم فالوده سیب
سیب قرمز شمرونی یا سیب قندک یا سیب گلاب۱ کیلو
عرق بید مشک۲ لیوان یا نصف لیوان گلاب
عسل یا شکر۵ قاشق
زعفرانکمی
گل محمدیچند پر

طرز تهیه فالوده سیب

مرحله اول

برای تهیه فالوده خوشمزه و سنتی با طعم سیب در ابتدای کار، سیب ها را به خوبی می شوییم، سپس با رنده متوسط رنده می کنیم. در ادامه سیب زنده شده را به همراه آبی که از سیب خارج شده است درون پارچ می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله عرق بیدمشک را به همراه عسل، زعفران دم کرده و گل محمدی را به آن اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا مواد با هم یکدست شوند. توجه داشته باشید که عرقیات باید نصف سیب ها را بگیرد.

مرحله سوم

حالا پالوده اماده شده را به مدت چند ساعت درون محیط آشپزخانه استراحت می دهیم تا درون مواد به خوبی مزه دار شود. سپس روی آن را آب می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم تا حسابی خنک شود. و در لیوان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 19 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.