طرز تهیه شیرینی لطیفه گردویی خوشمزه و مخصوص پذیرایی
طرز تهیه پنکیک با ماست، یک صبحانه جذاب در کمترین زمان
طرز تهیه پنکیک با ماست در جهان آشپزی، برخی نوآوریها برای سلامتی و افزایش لذت از طعمها انجام میشوند. پنکیک با ماست یکی از این موارد است. در بسیاری از خانوادهها، برخی …
طرز تهیه سس کارامل سریع و آسان برای انواع دسر و شیرینی
طرز تهیه سس کارامل سس کارامل یکی از انواع سسهای بسیار کاربردی در شیرینیپزی است که میتوانید از آن در تهیه انواع کیکها و شیرینیها استفاده کنید، برای آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی نرم و خشک با پیمانه
طرز تهیه شیرینی کشمشی شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی ها بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند انواع کیک به همراه چای سرو می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه شیرینی لطیفه گردویی
شیرینی لطیفه یک شیرینی سبک و ترد است که طرفداران زیادی دارد. این شیرینی به عنوان شیرینی خشک جهت پذیرایی در مهمانی ها و جشن ها و برای شب عید مناسب است. در این دستور طرز تهیه شیرینی لطیفه گردویی بیان شده است که به راحتی در منزل تهیه می شود. این شیرینی با وجود گردو بسیار خوش مزه و مقوی است و می توان برای کودکان و نوجوانان تهیه و سرو نمود. این شیرینی را می توان در ظرف در دار به مدت یک ماه در فریزر یا دو هفته در یخچال، نگهداری کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی لطیفه گردویی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی لطیفه گردویی | |
گردو خرد شده | ۱۰۰ گرم |
پودر قند | ۱۰۰ گرم |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
طرز تهیه شیرینی لطیفه گردویی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی خوشمزه لطیفه با طعم گردویی در ابتدای کار، یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس زرده تخم مرغ را به همراه پودر قند درون آن می ریزیم. سپس به مدت ۵ دقیقه با دور تند همزن هم می زنیم تا یکدست شود.
مرحله دوم
هم زدن مواد را تا زمانی که مخلوط پودر قند و زرده تخم مرغ کرمی رنگ و کشدار شود، ادامه می دهیم. در ادامه گردوی خرد شده را به همراه وانیل به آن اضافه کرده و با لیسک از یک سمت مواد را هم می زنیم تا یک دست شوند.
مرحله سوم
در این مرحله سینی فر را برداشته و کف آن را کاغذ روغنی قرار می دهیم. سپس مواد را با استفاده از قاشق با فاصله روی کاغذ روغنی قرار می دهیم. سپس در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان می دهیم تا بپزد.
مرحله چهارم
در مرحله پایانی وقتی که زیر شیرینی ها رنگ گرفت و طلایی شد، آن ها را از فر خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود. سپس به آرامی از سینی فر جدا کرده و درون ظرف در بسته به مدت ۲ هفته درون یخچال می توانیم نگه داری کنیم.
- منبع :
- madoo.kitchen