طرز تهیه ترشی انار و لبو قرمز خوشمزه و مجلسی رستورانی

طرز تهیه ترشی انار و لبو قرمز خوشمزه و مجلسی رستورانی

طرز تهیه ترشی انار و لبو ترشی انار و لبو یکی از انواع ترشی های خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه ادویه ماهی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی جنوبی

طرز تهیه ادویه ماهی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی جنوبی

طرز تهیه ادویه ماهی همانطور که می دانید، ماهی بسته به نوعی که دارد بوی خاصی می دهد که خیلی خوشایند همه نیست. بالاخص ماهی های جنوب که بوی زیادی دارند اما …

طرز تهیه مربای گلابی ساده خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه مربای گلابی ساده خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه مربای گلابی مربای گلابی یکی از انواع مرباهای فوق العاده خوشمزه و مجلسی ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو میشود، برای مشاهده این آموزش در ادامه …

طرز تهیه ترشک آلبالو

ترشک آلبالو , طرز تهیه ترشک آلبالو آبدار با هسته , دستور پخت ترشک آلبالو با رب انار خشک فیلم آموزش و زردآلو

ترشک آلبالو یکی از خوشمزه ترین تنقلاتی است که می توان در فصل بهار و تابستان هم زمان با رسیدن آلبالو تهیه کرد. آلبالو یکی از مفید ترین میوه های تابستانی می ‌باشد که از آن برای تهیه انواع کیک ها و شیرینی و غذاها و دسر ها می توان استفاده کرد. شاید این ترشک ها در بیرون به شکل حاضری موجود باشد، ولی تهیه آن در منزل هم سالم تر و هم خوشمزه تر است و بچه ها به شدت عاشق طعم و مزه این ترشک خواهند شد، حتی می توان در مهمانی ها این ترشک ها را سرو کرد و از خواص خوب آلبالو نیز بهره مند شد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشک آلبالو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم ترشک آلبالو
آلبالویک و نیم کیلو گرم
نمک۲ قاشق غذا خوری
نبات۵۰ گرم
آب۱ لیتر
جوهر لیموقاشق مربا خوری

طرز تهیه ترشک آلبالو

مرحله اول

برای تهیه ترشک خوشمزه با طعم آلبالویی آب را داخل یک قابلمه مناسب می ‌ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا سریعتر به نقطه جوش برسد.وقتی که آب شروع به جوشیدن کرد، دو قاشق غذا خوری نمک را به آن اضافه می‌ کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله جوهر لیمو را اضافه می ‌کنیم. توجه داشته باشید که برای ماندگاری بهتر و رنگ قشنگ تر ترشک، جوهر لیمو را حذف نمی‌کنیم. سپس نبات را اضافه می‌ کنیم. اگر دوست داشتیم ترش باشد، می‌توانیم نبات را حذف کنیم.

مرحله سوم

آلبالو رو بعد از اینکه دم آلبالو ها را گرفتیم و شستیم داخل آب می ‌ریزیم. وقتی که آلبالو ها شروع به جوشیدن کرد کف روی آن را می‌ گیریم که براق تر و قشنگ تر شود. دو ساعت زمان می ‌برد که آب آلبالو کم شود و به غلظت مورد نظر برسد.

مرحله چهارم

در مرحله پایانی بعد از دو ساعت وقتی سرد شد، داخل نایلون می ‌ریزیم و می ‌توانیم یک چاقو را گرم کنیم و درب نایلون را ببندیم و پلمپ کنیم. یا می توان از از کیسه زیپ کیپ استفاده کرد و در فریزر برای مدت طولانی نگهداری کرد.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 21 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.