طرز تهیه شیرینی آردی ساده و خوشمزه به روش خانگی
طرز تهیه شیرینی آردی شیرینی آردی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و خوش طعم است که بافت بسیار تردی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی …
خواص شنبلیله برای مو، درمان ریزش، طاسی و شوره!
خواص شنبلیله برای مو شنبلیله، گیاهی با خواص متنوع، در طب سنتی کاربردهای بسیاری دارد. از زمانهای دور، این گیاه در فرهنگهای مختلف، بهخصوص در آشپزی هندی و ایرانی، مورد استفاده قرار …
طرز تهیه شیرینی حاجی بادام خوشمزه و فوری به روش بازاری
طرز تهیه شیرینی حاجی بادام شیرینی حاجی بادام یکی از شیرینی های سنتی ایرانی و مربوط به شهر یزد است که برای شب عید می توان تهیه نمود. این شیرینی به خاطر …
طرز تهیه نان ماست خوشمزه و مجلسی به روش مخصوص آلمانی
طرز تهیه نان ماست
نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان ماست یکی از انواع این نان ها است که بدون مخمر و با ماست تهیه می شود. این نان کمی شیرین و بافتی مشابه دونات دارد که در روغن سرخ شده و سرو می گردد. می توان نان ها را با پودر قند یا شکلات ذوب شده تزیین نمود. این نان را می توان به تنهایی یا در کنار پنیر به عنوان صبحانه و عصرانه سرو نمود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه نان ماست در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم نان ماست | |
شکر | ۱ استکان کوچک |
ماست | ۱ استکان کوچک |
روغن | سه چهارم استکان کوچک |
آرد | ۵ استکان کوچک |
تخم مرغ | ۱ عدد |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
نمک | خیلی کم |
طرز تهیه نان ماست
مرحله اول
برای تهیه نان خوشمزه با ماست در ابتدای کار یک کاسه بزرگ برداشته و شکر و ماست و روغن را درون آن می ریزیم و با چنگال مخلوط می کنیم تا یک دست شود. سپس تخم مرغ و نمک و بکینگ پودر را اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم.
مرحله دوم
در آخر آرد را کم کم به مواد اضافه می کنیم تا حدی که خمیر منسجم شود و به دست نچسبد. وقتی خمیر منسجم شد با دست شروع به ورز دادن می کنیم تا چسبندگی آن نیز کم شود. سپس درون کاسه قرار می دهیم و روی آن را می پوشانیم.
مرحله سوم
سپس حدود ۱ تا ۲ ساعت استراحت می دهیم. بعد از آن، روی سطح کار را آرد پاشی می کنیم. خمیر را روی سطح کار با وردنه به ضخامت ۷ میلی متر باز می کنیم. با هر کاتر دلخواهی نان ها را برش می دهیم و قالب می زنیم.
مرحله چهارم
سپس یک تابه برداشته و با روغن روی حرارت قرار می دهیم تا روغن ها داغ شود. سپس نان ماستی ها را درون روغن سرخ می کنیم به طوری که هر دو طرف آن برشته شود. از آن جا که شکر آن کم است، می توان روی نان ها پودر قند الک کرد.
- منبع :
- melika.home