طرز تهیه برشتوک شکلاتی

طرز تهیه برشتوک شکلاتی قالبی نخودچی آشپزخانه کوچک من با تصویر فر

برشتوک شکلاتی، یک نوع شیرینی کوچک و خوشمزه است که نیاز به فر ندارد. این شیرینی از دو لایه تشکیل شده است. لایه اول شکلات و لایه دوم چیزی شبیه به حلوا خشک است که ا ز آرد نخودچی تهیه می شود. از آن جا که آرد تفت می خورد، این شیرینی بسیار مقوی و خوشمزه است. این شیرینی را می توان به عنوان پذیرایی مهمان ها یا به عنوان میان وعده در کنار چای یا قهوه سرو نمود. این شیرینی را می توان در ظرف در دار تا مدت ها در یخچال و فریزر نگهداری کرد. برای مشاهده آموزش طرز تهیه برشتوک شکلاتی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برشتوک شکلاتی
شکلات تخته ای۱۰۰ گرم
آرد نخودچی۳ لیوان
آرد سفید۳ قاشق غذا خوری سر صاف
کره یا روغن جامد۱۵۰ گرم
پودر قند۱ لیوان
هل و دارچینبه اندازه دلخواه

طرز تهیه برشتوک شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه برشتوک خوشمزه شکلاتی در ابتدای کار، شکلات را خرد کرده و درون یک ظرف می ریزیم. سپس روی بخار کتری قرار می دهیم تا کاملا ذوب و یک دست شود. سپس درون یک قیف ریخته و کف قالب مورد نظر می ریزیم و درون یخچال می گذاریم تا شکلات ببندد.

مرحله دوم

حالا سراغ حلوا می رویم. یک تابه برداشته و آرد نخودچی را همراه با آرد سفید مخلوط کرده و در ماهی تابه الک می کنیم. سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد کاملا گرفته شود.

مرحله سوم

در این مرحله کره را به مخلوط آرد تفت داده شده اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا کامل یکدست شود. سپس از روی حرارت برداشته و پودر قند را روی آن الک کرده و هم می زنیم تا یکدست شود. هل و دارچین هم اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

مواد حلوا را با کمک دو قاشق درون قالب ها و روی شکلات ها، می ریزیم. با پشت قاشق کمی آن را فشار داده و صاف می کنیم. سپس به مدت ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا ببندد. سپس به آرامی از قالب خارج کرده و در ظرف مناسب قرار می دهیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 9 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.