طرز تهیه پاناکوتا کدو حلوایی خوشمزه و مخصوص خامه ای

طرز تهیه پاناکوتا کدو حلوایی خوشمزه و مخصوص خامه ای

طرز تهیه پاناکوتا کدو حلوایی پاناکوتا کدو حلوایی یکیک از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که در فصل های پاییز و زمستان درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه محلبی توت فرنگی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه محلبی توت فرنگی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه محلبی توت فرنگی محلبی توت فرنگی یکی از انواع دسرهای خوشمزه عربی است که با طعم های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه بستنی یخی میوه ای سالم و خوشمزه با طعم دلخواه

طرز تهیه بستنی یخی میوه ای سالم و خوشمزه با طعم دلخواه

طرز تهیه بستنی یخی میوه ای بستنی یخی میوه ای یا آلاسکا یکی از انواع بستنی های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت …

طرز تهیه شیر برنج

طرز تهیه شیر برنج برای 6 نفر زعفرانی دزفولی با عسل ماه رمضان 10 نفر با شیره انگور افغانی بدون شکر برای نوزادان رژیمی شمالی

شیر برنج یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که امروزه بیشتر به عنوان یک غذای کامل سرو می شود. شیر برنج را به سلیقه خود می توانید به صورت ساده یا مجلسی درست کنیم، برای مجلسی تر شدن شیر برنج می توانیم در تهیه آن از خامه صبحانه و پودر مغزیجات استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیر برنج در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۲ لیوان
شیر۸ لیوان
شکر۱ لیوان
خامهنصف لیوان
گلاب۱ قاشق غذاخوری
پودر پسته۱ قاشق چایخوری
نمکنصف قاشق چایخوری
پودر هل۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیر برنج

مرحله اول

برای تهیه شیر برنج مجلسی ابتدا برنج را داخل یک ظرف حاوی آب به مدت دو تا سه ساعت قرار می دهیم تا خیس بخورد، سپس برنج را آبکشی می کنیم و به همراه ۳ لیوان آب و نصف قاشق چایخوری داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

نکته: به هیچ وجه برای خیساندن برنج نباید از نمک استفاده کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. پس از اینکه آب داخل قابلمه جوش امد، صبر می کنیم تا بیشتر آب درون قابلمه تبخیر شد و فقط نصف لیوان از آب باقی ماند.

مرحله سوم

حالا شیر را به قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا برنج به طور کامل مغز پخت و باز شود. حالا شکر را با نصف لیوان آب جوش درون یک کاسه می ریزیم و هم می زنیم، سپس به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

پس از اضافه کردن شکر، باید شیر برنج را چند دقیقه متداوم هم بزنیم تا شکر به طور کامل حل شود، حالا باید صبر کنیم تا شیربرنج به غلظت کافی برسد. در ۱۰ دقیقه پایانی پخت، گلاب را به همراه پودر یا اسانس هل به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

نکته ای که باید در پخت این غذا در نظر داشته باشیم این است که شیر برنج غذایی است که خیلی سریع ته می گیرد، پس در تمام مراحل پخت باید حواس‌مان به غذا باشد و هر چند لحظه یک‌بار آن‌را هم بزنیم تا ته نگیرد.

مرحله ششم

پس از گذشت ۱۰ دقیقه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و خامه را به شیر برنج اضافه می کنیم. بهتر است خامه را از قبل در دمای محیط قرار دهیم. پس از اینکه خامه را اضافه کردیم یک دم کنی تمیز روی درب قابلمه قرار می دهیم.

مرحله هفتم

حالا به مدت ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا شیربرنج به طور کامل جا بیفتد. پس از گذشت این زمان دم کنی را برمی داریم و شیر برنج را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و با پودر پسته تزیین کرده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 20 اسفند 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.