طرز تهیه پودینگ شکلاتی خوشمزه و مجلسی به روش ترکیه ای

طرز تهیه پودینگ شکلاتی خوشمزه و مجلسی به روش ترکیه ای

طرز تهیه پودینگ شکلاتی پودینگ شکلاتی یکی از انواع دسرهای مجلسی در سراسر جهان است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی …

طرز تهیه بستنی موزی خانگی خوشمزه و معجونی در منزل

طرز تهیه بستنی موزی خانگی خوشمزه و معجونی در منزل

طرز تهیه بستنی موزی بستنی موزی یکی از انواع بستنی های بسیار پرطرفدار در سراسر جهان است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده این اموزش در ادامه با سایت …

طرز تهیه دسر هندی خوشمزه و مخصوص به رشته شعریه

طرز تهیه دسر هندی خوشمزه و مخصوص به رشته شعریه

طرز تهیه دسر هندی دسر هندی همان طور که از نامش پیداست دسر سنتی هندی است که با شعریه پاکستانی تهیه می شود. این دسر در فصل گرم، سرد سرو می شود …

طرز تهیه شیر برنج

طرز تهیه شیر برنج برای 6 نفر زعفرانی دزفولی با عسل ماه رمضان 10 نفر با شیره انگور افغانی بدون شکر برای نوزادان رژیمی شمالی

شیر برنج یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که امروزه بیشتر به عنوان یک غذای کامل سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : دستور طرز تهیه فرنی خوشمزه و مجلسی اصفهان با آرد برنج

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۲ لیوان
شیر۸ لیوان
شکر۱ لیوان
خامهنصف لیوان
گلاب۱ قاشق غذاخوری
پودر پسته۱ قاشق چایخوری
نمکنصف قاشق چایخوری
پودر هل۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت شیر برنج

مرحله اول

ابتدا برنج را داخل یک ظرف حاوی آب قرار می دهیم تا خیس بخورد، سپس برنج را آبکشی می کنیم و به همراه ۳ لیوان آب و نصف قاشق چایخوری داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید.

مرحله دوم

پس از اینکه آب داخل قابلمه تبخیر شد و فقط نصف لیوان از آب باقی ماند، شیر را به قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا برنج به طور کالم مغز پخت و باز شود. حالا شکر را در نصف لیوان آب جوش حل می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

پس از ضافه کردن شکر، باید شیر برنج را چند دقیقه متداوم هم بزنیم تا شکر به طور کامل حل شود، حالا باید صبر کنیم تا شیربرنج به غلظت کافی برسد. در ۱۰ دقیقه پایانی پخت، گلاب را به همراه پودر یا اسناس هل به قابلمه اضافه می کنیم.

همچنین ببینید : آموزش کامل طرز تهیه کاچی خوشمزه و زعفرانی برای تقویت بدن

مرحله چهارم

شیر برنج غذایی است که خیلی سریع ته می گیرد، پس در تمام مراحل پخت باید حواس تان به غذا باشد تا ته نگیرد. پس از گذشت ۱۰ دقیقه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و خامه را به شیر برنج اضافه می کنیم. بهتر است خامه را از قبل در دمای محیط قرار دهیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه خامه را اضافه کردیم یک دم کنی تمیز روی درب قابلمه قرار می دهیم و به مدت ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا شیربرنج به طور کامل جا بیفتد. پس از گذشت این زمان دم کنی را برمی داریم و شیر برنج را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و با پودر پسته تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 13 اردیبهشت 1399
  • منبع :
  • img from
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.