طرز تهیه عدسی صبحانه ساده خوشمزه و مجلسی سنتی اصفهانی

طرز تهیه عدسی صبحانه ساده خوشمزه و مجلسی سنتی اصفهانی

طرز تهیه عدسی عدسی یکی از انواع آش های اصیل و سنتی ایرانی است که به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سنتی در ادامه با سایت تفریحی …

لیست آموزش تهیه غذاهای نونی بدون گوشت برای شام و ناهار

لیست آموزش تهیه غذاهای نونی بدون گوشت برای شام و ناهار

غذای نونی بدون گوشت غذاهای نونی از مهم ترین غذاها در رژیم غذایی ما ایرانی ها هستند و در کنار غذاهای برنجی عمده ترین قسمت رژیم غذایی ما را در بر می …

طرز تهیه کله پاچه خانگی سنتی و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه کله پاچه خانگی سنتی و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه کله پاچه کله پاچه یکی از غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود. در مورد اینکه کله پاچه یک غذای سودمند …

طرز تهیه کاچی آرد برنج

طرز تهیه کاچی با آرد برنج دونفره خوشمزه ساده با شیر برای زائو دو نفره

کاچی یکی از انواع غذاهای کمکی خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. کاچی معمولا با آرد سفید گندم تهیه می شود، اما خیلی از افراد به آرد گندم حساسیست دارند و نمی توانند از فراورده های گندم استفاده کنند. به همین دلیل ما در این دستور از آرد برنج برای تهیه کاچی استفاده کرده ایم. طعم این کاچی با کاچی آرد گندم تفاوت خاصی ندارد و فقط کسانی که به آرد گندم حساسیت دارند می توانند از این دستور برای تهیه کاچی استفاده کنند. کاچی یکی از بهترین غذاهای کمکی برای خانم هایی که زایمان انجام داده اند می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کاچی آرد برنج
آرد برنج10 قاشق غذاخوری
کره50 گرم
آب2 پیمانه
شکر1 و ¼ پیمانه
گلاب½ پیمانه
زعفران دم کرده5 قاشق غذاخوری

دستور پخت کاچی آرد برنج

مرحله اول

برای تهیه کاچی آرد برنج خوشمزه و زعفرانی ابتدا آرد برنج را الک می کنیم، سپس داخل یک تابه مناسب می ریزیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آرد برنج را به صورت مداوم تفت می دهیم تا بیو خامی آن گرفته شود.

مرحله دوم

پس از اینکه بوی خامی آرد برنج گرفته شد، کره هم دمای محیط را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا کره به طور کامل ذوب شود و با آرد ترکیب شود. پس از اینکه کره ذوب شد، شکر را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

پس از گذشت 5 دقیقه از اضافه کردن شکر، آب را اضافه می کنیم، سپس مواد را هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه کمی زمان می دهیم تا آب درون تابه به نقطه جوش برسد، سپس زعفران دم کرده را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که این نوع کاچی به دلیل زعفران فراوان برای دوران پریودی و خانم هایی که در دوران پسا زایمان هستند مناسب است، ولی برای خانم های باردار می تواند تا حدی زیان بار باشد که باعث سقط جنین شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه زعفران دم کرده را به تابه اضافه کردیم، مواد را به صورت مداوم هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه گلاب را به تابه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا کاچی به غلظت مناسب برسد و به اصطلاح قوام یابد.

مرحله ششم

حدود 15 دقیقه زمان نیاز است تا کاچی اماده شود. پس از اینکه کاچی آرد برنج آماده شد، آنرا درون ظرف های مورد نظرمان می کشیم. برای مقوی تر شدن کاچی بهتر است از مغزیجات مانند مغز پسته و مغز گردو برای تزیین آن استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 13 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.