طرز تهیه املت مراکشی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه املت مراکشی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه املت مراکشی املت از دیرباز به عنوان صبحانه و گاهی شام مورد توجه همه دنیا بوده است. املت ها بسته به نوع موادی که داخل آن استفاده می شود، متفاوت …

طرز تهیه ماهی با سس رب انار خوشمزه به روش شمالی

طرز تهیه ماهی با سس رب انار خوشمزه به روش شمالی

طرز تهیه ماهی با سس رب انار ماهی با سس رب انار یکی از انواع غذاهای خوشمزه شمال کشورمان است که معمولا در فصل پاییز تهیه می شود. این غذای خوشمزه که …

طرز تهیه آش اوماج خوشمزه و سنتی برای درمان سرماخوردگی

طرز تهیه آش اوماج خوشمزه و سنتی برای درمان سرماخوردگی

طرز تهیه آش اوماج آش اوماج یکی از انواع آش های سنتی ایرانی است که برای درمان سرماخوردگی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی …

طرز تهیه کاچی پسته

طرز تهیه کاچی پسته , دستور پخت کاچی پسته

کاچی پسته یکی از انواع دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاچی پسته در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد گندم۱ لیوان
پودر پسته½ لیوان
شکر۱ لیوان
زعفران دم کرده۵ قاشق غذاخوری
آب۴ لیوان
گلاب۴ قاشق غذاخوری
روغن مایع½ لیوان سرخالی
پودر دارچین، هل و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه کاچی پسته

مرحله اول

برای تهیه کاچی پسته به روش مجلسی در ابتدای کار آرد را درون یک تابه مناسب الک می کنیم، سپس تابه روی حرارت ملایم قرار داده و آرد را به آرامی تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ دهد و بوی خامی آن به طور کامل گرفته شود.

مرحله دوم

پس از اینکه خامی آرد گرفته شد، روغن مایع را اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بافت مواد یکدست شود. در صورت تمایل برای خوشمزه تر شدن کاچی می توانیم ۱ قاشق روغن محلی یا کره نیز به تابه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله آب را به تابه اضافه می کنیم و به صورت متداوم مواد را هم می زنیم تا آرد گلوله نشود. برای اینکه بافت کاچی در پایان پخت کاملا یکدست باشد و هیچ گلوله آردی در آن وجود نداشته باشد، می توانیم مواد را با همزن دستی نیز مخلوط کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه بافت مواد یکدست شد، شکر را به تابه اضافه می کنیم و به همزن ادامه می دهیم تا شکر کاملا ذوب شود. در ادامه پودر دارچین، هل و فلفل سیاه را به تابه اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد ترکیب شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله گلاب را به همراه زعفران دم کرده به تابه می افزاییم و به هم زدن مواد ادامه می دهیم تا رنگ مواد یکدست شود. در ادامه پودر پسته را به تابه اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا بافت مواد یکدست شود.

مرحله ششم

در نهایت حرارت زیر تابه را کم می کنیم و اجازه می دهیم کاچی به غلظت مناسب برسد. پس از اینکه غلظت کاچی تقریبا شبیه به غلظت فرنی شد، آنرا درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و پس از تزیین، سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 28 اردیبهشت 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.