طرز تهیه قرابیه خیس براونی خوشمزه و مجلسی به روش ترکیه ای

طرز تهیه قرابیه خیس براونی

طرز تهیه قرابیه خیس براونی , دستور پخت قرابیه خیس براونی

این شیرینی جزو شیرینی های پذیرایی و برای عید نوروز توصیه می شود. قرابیه یک شیرینی اصیل مربوط به شهر تبریز است. این شیرینی علاوه بر خوشمزگی، بسیار ترد و خوشمزه است. قرابیه خیس براونی با طعم کاکائویی تهیه می شود و از پوره سیب به عنوان فیلینگ داخل شیرینی استفاده می شود. همچنین از شیر کاکائو برای خیس کردن قرابیه ها استفاده می شود که آن را از قرابیه معمولی متفاوت می کند. همچنین این شیرینی بدون تخم مرغ طبخ می شود که به همین علت، بسیار سبک است. علاوه بر آن، این شیرینی با جو برگ دو سر تهیه می شود که سرشار از ویتامین B است که علاوه بر سلامتی برای پوست و مو نیز مفید است. برای مشاهده آموزش طرز تهیه قرابیه خیس براونی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم قرابیه خیس براونی
کره نرم شده۴ قاشق غذا خوری
عصاره وانیل۱ قاشق چای خوری
بکیگ پودر۱ قاشق مربا خوری
شیره خرما یا شیره انگور۳ قاشق غذا خوری
پودر کاکائودو و نیم قاشق غذا خوری
دارچین۱ قاشق چای خوری
آرد جو پرک دو سردو و نیم تا سه لیوان
مواد داخلی
سیب۲ عدد
پودر دارچینیک و نیم قاشق چای خوری
آبنصف فنجان چای خوری معادل یک چهارم لیوان فرانسوی
مواد جهت خیس کردن قرابیه ها
شیر۱ لیوان
پودر کاکائو۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه قرابیه خیس براونی

مرحله اول

برای تهیه قرابیه خیس براونی در ابتدای کار، سیب ها را شسته و پوست می کنیم. درون یک قابلمه می ریزی. سپس رنده می کنیم. به آن دارچین و آب اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد. سپس آن را کنار گذاشته تا خنک شود.

مرحله دوم

بعد از تهیه مواد درونی، به تهیه خمیر قرابیه می پردازیم. برای تهیه خمیر، یک کاسه بر می داریم. کره را که نیم ساعت قبل از یخچال خارج کرده ایم را درون کاسه می ریزیم. وانیل را اضافه کرد و سپس شیره خرما یا انگور را درون کاسه می ریزیم.

مرحله سوم

سپس به قاشق یا همزن دستی آن را مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس پودر کاکائو را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. جو پرک دو سر را درون مخلوط کن یا آسیاب می ریزیم و آرد می کنیم. سپس درون یک کاسه ریخته و با بکینگ پودر مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

سپس کم کم به مواد خمیری اضافه می کنیم تا یک خمیر یک دست و لطیفی بدست آید. در ادامه دو ورق کاغذ روغنی را بر می داریم. خمیر را مابین کاغذ های روغنی قرار می دهیم، سپس با وردنه به صورت کاملا یکدست و نازک باز می کنیم.

مرحله پنجم

سپس کاغذ رو را برداشته و با دهانه لیوان از خمیر به صورت گرد برش می زنیم. می توان از کاتر دایره ای بزرگ نیز استفاده کرد. مواد داخلی (سیب پخته و دارچین) را درون خمیر قرار می دهیم و خمیر را می بندیم. مواد داخلی باید خنک شده باشد.

مرحله ششم

سپس خمیر را گلوله می کنیم. سینی فر را برداشته و کف آن را کاغذ روغنی پهن می کنیم. سپس خمیر های گرد شده را داخل سینی با فاصله می چینیم و کمی فشار می دهیم تا پهن شود. فر را از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم.

مرحله هفتم

سپس سینی فر را داخل فر گرم قرار می دهیم و به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه می گذاریم تا بپزد. در یک کاسه یا لیوان، شیر و پودر کاکائو را مخلوط می کنیم. سپس شیرینی ها را که از فر خارج کردیم و ولرم شده است، داخل شیر کاکائو فرو می کنیم تا خیس شود.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.