طرز تهیه قرابیه خیس براونی خوشمزه و مجلسی به روش ترکیه ای
طرز تهیه قرابیه خیس براونی
این شیرینی جزو شیرینی های پذیرایی و برای عید نوروز توصیه می شود. قرابیه یک شیرینی اصیل مربوط به شهر تبریز است. این شیرینی علاوه بر خوشمزگی، بسیار ترد و خوشمزه است. قرابیه خیس براونی با طعم کاکائویی تهیه می شود و از پوره سیب به عنوان فیلینگ داخل شیرینی استفاده می شود. همچنین از شیر کاکائو برای خیس کردن قرابیه ها استفاده می شود که آن را از قرابیه معمولی متفاوت می کند. همچنین این شیرینی بدون تخم مرغ طبخ می شود که به همین علت، بسیار سبک است. علاوه بر آن، این شیرینی با جو برگ دو سر تهیه می شود که سرشار از ویتامین B است که علاوه بر سلامتی برای پوست و مو نیز مفید است. برای مشاهده آموزش طرز تهیه قرابیه خیس براونی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم قرابیه خیس براونی | |
کره نرم شده | ۴ قاشق غذا خوری |
عصاره وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
بکیگ پودر | ۱ قاشق مربا خوری |
شیره خرما یا شیره انگور | ۳ قاشق غذا خوری |
پودر کاکائو | دو و نیم قاشق غذا خوری |
دارچین | ۱ قاشق چای خوری |
آرد جو پرک دو سر | دو و نیم تا سه لیوان |
مواد داخلی | |
سیب | ۲ عدد |
پودر دارچین | یک و نیم قاشق چای خوری |
آب | نصف فنجان چای خوری معادل یک چهارم لیوان فرانسوی |
مواد جهت خیس کردن قرابیه ها | |
شیر | ۱ لیوان |
پودر کاکائو | ۱ قاشق مربا خوری |
طرز تهیه قرابیه خیس براونی
فهرست محتوا
مرحله اول
برای تهیه قرابیه خیس براونی در ابتدای کار، سیب ها را شسته و پوست می کنیم. درون یک قابلمه می ریزی. سپس رنده می کنیم. به آن دارچین و آب اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد. سپس آن را کنار گذاشته تا خنک شود.
مرحله دوم
بعد از تهیه مواد درونی، به تهیه خمیر قرابیه می پردازیم. برای تهیه خمیر، یک کاسه بر می داریم. کره را که نیم ساعت قبل از یخچال خارج کرده ایم را درون کاسه می ریزیم. وانیل را اضافه کرد و سپس شیره خرما یا انگور را درون کاسه می ریزیم.
مرحله سوم
سپس به قاشق یا همزن دستی آن را مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس پودر کاکائو را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. جو پرک دو سر را درون مخلوط کن یا آسیاب می ریزیم و آرد می کنیم. سپس درون یک کاسه ریخته و با بکینگ پودر مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
سپس کم کم به مواد خمیری اضافه می کنیم تا یک خمیر یک دست و لطیفی بدست آید. در ادامه دو ورق کاغذ روغنی را بر می داریم. خمیر را مابین کاغذ های روغنی قرار می دهیم، سپس با وردنه به صورت کاملا یکدست و نازک باز می کنیم.
مرحله پنجم
سپس کاغذ رو را برداشته و با دهانه لیوان از خمیر به صورت گرد برش می زنیم. می توان از کاتر دایره ای بزرگ نیز استفاده کرد. مواد داخلی (سیب پخته و دارچین) را درون خمیر قرار می دهیم و خمیر را می بندیم. مواد داخلی باید خنک شده باشد.
مرحله ششم
سپس خمیر را گلوله می کنیم. سینی فر را برداشته و کف آن را کاغذ روغنی پهن می کنیم. سپس خمیر های گرد شده را داخل سینی با فاصله می چینیم و کمی فشار می دهیم تا پهن شود. فر را از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم.
مرحله هفتم
سپس سینی فر را داخل فر گرم قرار می دهیم و به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه می گذاریم تا بپزد. در یک کاسه یا لیوان، شیر و پودر کاکائو را مخلوط می کنیم. سپس شیرینی ها را که از فر خارج کردیم و ولرم شده است، داخل شیر کاکائو فرو می کنیم تا خیس شود.
- منبع :
- fit_kitchen_rita