مطالب پر بازدید
خواص سدر، از تقویت پوست و مو تا خطرات پنهان و مضرات

خواص سدر، از تقویت پوست و مو تا خطرات پنهان و مضرات

خواص سدر در طب سنتی ایرانی و خاورمیانه، سدر به خاطر خواص درمانی‌اش معروف است، بیشتر از برگ‌ها و روغن‌های استخراجی از چوب و میوه‌اش استفاده می‌شود که هم در بهداشت و …

طرز تهیه قیمه بوشهری خوشمزه و مجلسی به روش اصیل جنوبی

طرز تهیه قیمه بوشهری خوشمزه و مجلسی به روش اصیل جنوبی

طرز تهیه قیمه بوشهری قیمه بوشهری یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که اصالتش متعلق به شهر بوشهر می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی جنوبی در ادامه با سایت …

طرز تهیه خوراک دال عدس خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه خوراک دال عدس خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه خوراک دال عدس عدس یکی از حبوبات بسیار مفید و مقوی می باشد که به خاطر پخت سریع و نفخ کم آن، طرفداران زیادی دارد. یکی از انواع این عدس …

طرز تهیه چیکن استراگانف خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه چیکن استراگانف

طرز تهیه چیکن استراگانف رستورانی فرانسوی برای 4 نفر تصویری با پاستا برای 10 نفر عالی برای ۲۰ نفر سامان گلریز رژیمی مرحله به مرحله فوت و فن

چیکن استراگانف یکی از انواع غذاهای معروف کشور روسیه می باشد که شباهت زیادی به بیف استروگانف دارد، با این تفاوت که به جای گوشت قرمز در تهیه این غذا از گوشت مرغ استفاده می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیکن استراگانف در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ کامل۱ عدد
خامه۱۵۰ گرم
قارچ۷۵۰ گرم
پیاز۱ عدد
شیر۲ لیتر
کره۵۰ گرم
آرد سفید۱ قاشق غذاخوری
آویشن و پاپریکابه اندازه کافی
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
روغن و زردچوبهبه اندازه کافی

طرز تهیه چیکن استراگانف

مرحله اول

ابتدا خامه ،شیر و کره را زودتر از داخل یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شوند. سینه مرغ را می شوییم و به هر صورت که دوست داریم روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم. پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم.

مرحله دوم

سپس قابلمه ای را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم و کمی که داغ شد پیازهای خرد شده را داخل روغن می ریزیم و تفت می دهیم و زردچوبه و فلفل روی آن می پاشیم و مداوم تفت می دهیم تا پیازها سبک شوند.

مرحله سوم

حالا گوشت مرغ خرد شده را می افزاییم و مجددا کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت مرغ ها کاملا تغییر کند و کمی سرخ شوند. سپس شیر را به مواد می افزاییم و صبر می کنیم تا با حرارت بسیار ملایم شیر به جوش بیاید.

مرحله چهارم

شیرجوش را روی حرارت کم قرار می دهیم و کره را داخل آن قرار می دهیم و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع نیز به کره می افزاییم و اجازه می دهیم تا آب شود و بعد آرد را به آن اضافه می کنیم ومداوم تفت می دهیم تا آرد گوله نشود و رنگ آن تغییر کند و متمایل به کرمی شود.

مرحله پنجم

سپس به مخلوط مرغ و شیر می افزاییم و همگی مواد را خوب زیر و رو می کنیم و دیگر باید اجازه دهیم تا مواد منسجم و غلیظ شود. در این مدت قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و سریع آبکش می کنیم(می توانید پوست روی آن ها را بگیرید)

مرحله ششم

سپس روی تخته آشپزخانه آن ها را ورقه ورقه خرد می کنیم و کنار می گذاریم.مواد که کمی غلیظ شد خامه را اضافه می کنیم و مداوم مواد را هم می زنیم تا خامه در غذا کاملا حل شود و قارچ های خرد شده را همراه با کمی آویشن و پابریکا اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

حالا حرارت را کم می کنیم تا قارچ ها بپزند.اگر چیکن استروگانف آبدار دوست دارید باید بعد از پختن قارچ ها قابلمه را از روی حرارت بر داریم ولی اگر چیکن استروگانف غلیظ دوست داریم باید اجازه بدهیم تا مواد همچنان بپزند تا غلیظ شود.

مرحله هشتم

سیب زمینی را نیز پوست می گیریم و می شوییم و به صورت خلال های بسیار نازک خرد کرده و داخل تابه ای از روغن سرخ می کنیم و چیکن استروگانف آماده شده را داخل ظرفی می ریزیم و با سیب زمینی سرخ کرده روی آن را تزئین می کنیم و نوش جان کنید.

5/5 - (2 امتیاز)
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 17 مرداد 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.