طرز تهیه آبگوشت ساده خانگی خوشمزه و سنتی در قابلمه و زودپز

طرز تهیه آبگوشت ساده خانگی خوشمزه و سنتی در قابلمه و زودپز

طرز تهیه آبگوشت آبگوشت که با نام دیزی هم شناخته می شود یکی از غذاهای معروف و سنتی ایرانیان است. این غذای خوشمزه یکی از پر طرفدارترین غذاهای ایرانی است که با …

طرز تهیه خورش خلال بادام خوشمزه و مجلسی کرمانشاهی

طرز تهیه خورش خلال بادام خوشمزه و مجلسی کرمانشاهی

طرز تهیه خورش خلال خورش خلال یکی از خورش های اصیل و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمانشاه می باشد. این خورش خوشمزه را به سلیقه خود می …

طرز تهیه کوکو کدو سبز تبریزی خوشمزه و مجلسی رژیمی

طرز تهیه کوکو کدو سبز تبریزی خوشمزه و مجلسی رژیمی

طرز تهیه کوکو کدو سبز کوکوی کدو سبز یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که علاوه بر اینکه می توانید به عنوان یک شام یا ناهار سبک مورد استفاده …

طرز تهیه بیف استروگانوف

طرز تهیه بیف استراگانوف رستورانی رزا منتظمی مرغ با قارچ استروگانف با خامه تزیین بیف استروگانف استراگانف تصویری با پنیر پیتزا بدون خامه

بیف استروگانف یکی از انواع غذاهای بسیار معروف و خوشمزه کشور روسیه است که در سراسر جهان به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود. این غذای خوشمزه را با مرغ هم درست می کنند که با نام چیکن استروگانف شناخته می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیف استروگانوف در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت فیله یا راسته۳۰۰ گرم
شیرنصف لیوان
قارچ۱۰۰ گرم
خامه۲۰۰ گرم
سیب زمینی۳ عدد
پیاز۲ عدد
آرد۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی

طرز تهیه بیف استروگانوف

مرحله اول

ابتدا پیاز را به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم سپس به همراه مقداری روغن مایع داخلی یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز نرم و سبک شود ، در ادامه مقداری زردچوبه اضافه کرده و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند.

مرحله دوم

در مرحله بعدی گوشت گوساله را پس از شستشو به شکل نوارهای نازک و بلند برش می دهیم سپس به تابه اضافه کرده و خوب تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود سپس ۲ لیوان آب جوش به تابه اضافه می کنیم.

طرز تهیه بیف استروگانوف

حرارت را کم می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا گوشت با حرارت ملایم بپزد و آب موجود در تابه تبخیر شود. در حین آماده شدن گوشت به سراغ قارچ ها می رویم. ابتدا قارچ ها را به خوبی تمیز می کنیم و می شوییم.

مرحله چهارم

در ادامه قارچ ها را با یک دستمکال تمیز خشک می کنیم و به صورت ورقه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم. زمانی که گوشت پخت و آب درون تابه تبخیر شد قارچ ها را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا قارچ ها آب بیندازند.

مرحله پنجم

تفت دادن قارچ ها را ادامه می دهیم تا آب قارچ ها نیز تبخیر شود سپس شیر را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و آرد را کم کم اضافه می کنیم تا آرد گلوله نشود سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به شیر اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

طرز تهیه بیف استروگانوف

پس از اینکه شیر و دیگر مواد یکدست شدند آنرا به تابه حاوی گوشت اضافه می کنیم و مواد را به صورت متداوم مخلوط می کنیم تا شیر حباب بزند ، پس از اینکه شیر حباب زد تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

مرحله هفتم

در مرحله بعدی خامه را به تابه اضافه می کنیم و با دیگر مواد به خوبی مخلوط می کنیم. بیف استروگانف اماده است فقط باید سیب زمینی ها را نیز برای تزیین این غذا اماده کنیم. سیب زمینی بی فستروگانف باید به شکل خیلی نازک برش داده شود.

مرحله هشتم

برای خرد کردن یک دست سیب زمینی ها می توانید از دندانه درشت رنده استفاده کنید. در اخر یک ظرف گود حاوی روغن مخصوص سرخ کردنی روی حرارت قرار می دهیم و با حرارت بالا سیب زمینی ها را سرخ می کنیم و در کنار ظرف غذا سرو می کنیم.

نکات طرز تهیه بیف استراگانوف

گوشت مخصوص بیف استراگانوف

یکی از نکات مهم در تهیه بیف استراگانوف انتخاب گوشت تازه و مناسب می باشد. بهترین نوع گوشت برای تهیه این غذا استفاده از فیله یا راسته گوساله می باشد. البته از گوشت دنده بدون استخوان هم می توانید استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 24 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.