طرز تهیه بامیه عربی

طرز تهیه بامیه عربی بزرگ مرحله به مرحله خانگی لبنانی دراز مشهد قدیمی خانگی آسان خشک عسلی لبنانی شیرینی ترکی

بامیه عربی که با نام بامیه دراز هم شناخته می شود یکی از انواع شیرینی های خوشمزه عربی می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با وبسایت چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : آموزش طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی آسان مثل قنادی و بازاری

مواد لازم شربت بامیه عربی
شکر۱ لیوان
گلاب۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
آب۱ لیوان
گلوکز۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه شربت بامیه عربی

مرحله اول

ابتدا شکر را داخل آب حل می کنیم سپس روی حرارت بالا قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. پس از اینکه شربت به جوش آمد دیگر آن را هم نمی زنیم، فقط باید حرارت زیر شربت را کاملا ملایم کنیم تا حدود ۱۵ دقیقه به صورت ریز بجوشد.

مرحله دوم

پس از گذشت ۱۵ دقیقه گلاب را به همراه آب لیمو ترش و گلوکز به شربت اضافه می کنیم و ۵ دقیقه دیرگ صبر می کنیم شربت بجوشد، سپس حرارت زیر شربت را خاموش می کنیم. زمان قرار دادن بامیه ها در شربت باید شربت ولرم باشد.

همچنین ببینید : آموزش طرز تهیه شیرینی لگیمات عربی خوشمزه و مخصوص بوشهری

مواد لازم بامیه عربی
آرد شیرینی پزی۲٫۵ پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
کره۳ قاشق غذاخوری
ماست چکیده۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
پودر هل۱ پنس
دارچین¼ قاشق چایخوری
شکر۱ قاشق چایخوری
خمیر مایه فوری۲ قاشق چایخوری
آب ولرمنصف لیوان

دستور پخت بامیه عربی

مرحله اول

ابتدا شکر را به همراه آب ولرم داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و خوب هم می زنیم تا شکر به طور کامل حل شود، سپس پودر خمیر مایه فوری را اضافه می کنیم و پس از مخلوط کردن، به مدت ۱۰ دقیقه در یک جای گرم قرار می دهیم تا عمل بیاید.

مرحله دوم

کره و تخم مرغ را از یخچال خارج می کنیم تا با دمای محیط هماهنگ شوند. حالا یک ظرف مناسب و جادار انتخاب می کنیم و ماست را به همراه کره ذوب شده، پودر هل، دارچین و خمیر مایه را داخل ظرف می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

حالا آرد را کم کم اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا جایی که دیگر خمیر ما به دست بچسبد. پس از اینکه خمیر اماده شد آنرا حدود ۵ دقیقه دیگر ورز می دهیم، سپس خمیر را داخل یک کاسه گود و بزرگ قرار می دهیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه شیرینی گوش فیل نازک افغانی و ساده مرحله به مرحله

مرحله چهارم

یک پارچه تمیز روی کاسه حاوی خمیر میکشیم و آنرا به مدت یک تا دو  ساعت در یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر عمل بیاید و حجمش دو برابر شود. پس از گذشت این زمان خمیر را مجددا کمی ورز می دهیم تا پف اضافی آن از بین برود.

مرحله پنجم

در این مرحله یکی از تخم مرغ ها را به خمیر اضافه می کنیم و با همزن با خمیر مخلوط می کنیم. پس از اینکه به خوبی مخلوط شدند تخم مرغ بعدی را اضافه می کنیم و مجددا با همزن می زنیم به حدی که تخم مرغ ها فقط با خمیر یکدست شوند.

مرحله ششم

پس از اضافه کردن تخم مرغ ها باید یک خمیر چسبناک و لطیف داشته باشیم. خمیر را داخل قیف ماسوره دار می ریزیم و یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم. مقداری روغن داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم به خوبی داغ شود.

مرحله هفتم

حالا با فشار قیف و برش خمیر با قیچی بامیه ها را به هر اندازه ای که بخواهیم داخل روغن می اندازیم. پس از اینکه تمام قسمت های بامیه ها به خوبی سرخ شد و طلایی شدند آنها را از روغن خارج می کنیم و با دستمال حوله ای روغن اضافی شان را می گیریم

مرحله هشتم

سپس بامیه ها را داخل شربت که ولرم شده است می اندازیم تا شربت به خورد بامیه ها برود. در پایان بامیه ها را از شربت خارج می کنیم و داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم. برای تزیین بامیه عربی معمولا از پودر پسته استفاده می شود.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.