طرز تهیه قهوه ترک

طرز تهیه قهوه ترک سنتی روی گاز به زبان فارسی به روش سنتی برای فال بدون قهوه جوش بدون شیر ri i jv 

قهوه ترک یکی از انواع روش های سرو قهوه است که در گذشته بیشتر در کشور ترکیه مرسوم بوده است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
پودر قهوه۴ قاشق مرباخوری
آب۲ فنجان
شکر۲ قاشق مرباخوری

دستور تهیه قهوه ترک

مرحله اول

برای تهیه قهوه ترک خوشمزه ابتدا آب را داخل قهوه جوش می ریزیم، سپس شکر را اضافه می کنیم و در نهایت پودر قهوه را به قهوه جوش اضافه می کنیم و با یک قاشق کوچک مواد را به خوبی هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله دوم

بعد از اینکه مواد قهوه با هم ترکیب شدند، قهوه جوش را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم تا روی آن کف جمع شود، سپس کف ها روی قهوه را با قاشق جمع می کنیم و داخل فنجان های مخصوص قهوه می ریزیم.

مرحله سوم

به همین صورت کف های روی قهوه را جمع می کنیم و به صورت مساوی داخل فنجان ها می ریزیم. البته باید مراقب باشید که قهوه به هیچ وجه نجوشد، چون جوشیدن قهوه باعث می شود که طعم نا مطبوع و تلخ تر شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه قهوه دیگر کف نکرد، آنرا به صورت مساوی داخل فنجان می ریزیم. برای اینکه کف های درون فنجان (فوم قهوه) از بین نرود قهوه را خیلی آرام باید از کنار فنجان ها بریزیم. در پایان قهوه را به صورت دلخواه به همراه شیر و شکر اضافه سرو می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.