طرز تهیه آبغوره خانگی خوشمزه و سالم خوشرنگ در منزل
طرز تهیه آبغوره آبغوره یکی از انواع چاشنی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در غذاهای زیادی مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
خواص دارچین برای مو، درمان ریزش مو و تحریک رشد مو!
خواص دارچین برای مو دارچین، ادویهای معطر و خوش طعم، تنها به خاطر افزودن طعم شیرین و تند به غذاها شناخته نمیشود. در واقع، این ادویه شگفتانگیز دارای خواص متعددی برای سلامت …
طرز تهیه شور بامیه خوشمزه به دو روش سنتی و فوری
طرز تهیه شور بامیه شوری بامیه یا بامیه شور یکی از انواع چاشنی های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که معمولا در کنار انواع غذاهای سنتی ایرانی مثل آبگوشت سرو می …
طرز تهیه سس سالسا خوشمزه و مخصوص به روش اصیل مکزیکی
طرز تهیه سس سالسا
سس سالسا یکی از انواع سس های خوشمزه و بین المللی است که در کنار انواع غذاها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم سس سالسا | |
گوجه فرنگی رسیده | ۱ کیلوگرم |
فلفل سبز تند | ۱۵ گرم |
سیر | ۱ حبه |
پیاز | ۱ عدد کوچک |
برگ گشنیز | ۳۰ گرم |
لیمو ترش | ½ لیمو |
پودر زیره سبز | ¼ قاشق چایخوری |
شکر | ¼ قاشق چایخوری |
نمک | یک سوم قاشق چایخوری |
دستور تهیه سس سالسا
مرحله اول
برای تهیه سس سالسا خوشمزه ابتدا گوجه فرنگی را می شوییم، سپس به سیخ می کشیم و روی حرارت زیاد حدود ۵ دقیقه کباب می کنیم، برای کباب کردن گوجه فرنگی ها می توانیم از شعله گاز، منقل زغال یا حتی فر استفاده کنیم.
مرحله دوم
پس از اینکه گوجه فرنگی ها به خوبی کباب شدند، اجازه می دهیم کمی خنک شوند، سپس قسمت بالای گوجه فرنگی ها را خارج می کنیم، در ادامه پوست گوجه فرنگی ها را نیز می گیریم، سپس داخل یک مخلوط کن یا میکسر می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله گلبرگ بالای فلفل ها را می گیریم، سپس آنها را نیز به مخلوط کن اضافه می کنیم. در ادامه پوست سیر و پیاز را می گیریم و به مخلوط کن اضافه می کنیم، سپس آب لیمو ترش را می گیریم و پس از اصاف کردن به دیگر مواد اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله برگ گشنیز را به همراه پودر زیره سبز، نمک و شکر به دیگر مواد موجود در مخلوط کن اضافه می کنیم و مواد را چند دقیقه میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس به صورت سلفون کشیده در یخچال قرار می دهیم تا سس جا بیفتد.
مرحله پنجم
در صورتی که تمایل دارید این سس را با طعمی تندتر درست کنید می توانید یا از فلفل قرمز تند استفاده کنید یا اینکه مقدار فلفل سبز تند موجود در مواد لازم را افزایش دهید. نکته دیگر در مورد طعم گوجه فرنگی کباب شده است.
مرحله ششم
در صورتی که از طعم گوجه فرنگی کباب شده خوشتان نمی آید می توانید گوجه فرنگی ها را به صورت خام به سس اضافه کنید یا اینکه گوجه فرنگی ها را خرد کنید و به همراه کمی روغن تفت دهید سپس به سس اضافه کنید.
- منبع :
- img from instagram.com/ashpazi_khebreha