طرز تهیه سس باربیکیو خوشمزه برای انواع غذاهای کبابی
طرز تهیه سس باربیکیو
سس باربیکیو یکی از انواع سس های خوشمزه بین المللی است که با انواع غذاها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم سس باربیکیو | |
رب گوجه فرنگی | ۳ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
آب | ½ پیمانه |
سرکه سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر زنجبیل | ½ قاشق چایخوری |
زیره سیاه | ½ قاشق چایخوری |
تخم گشنیز | ½ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ½ قاشق مرباخوری |
نمک و روغن | به مقدار لازم |
دستور تهیه سس باربیکیو
مرحله اول
برای تهیه سس باربیکیو خوشمزه ابتدا رب گوجه فرنگی را به همراه آب لیمو ترش، شکر، سرکه سفید و روغن مایع داخل یک تابه مناسب می ریزیم به خوبی تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی خوشرنگ شود و طعم خامی اش گرفته شود.
مرحله دوم
پس از اینکه رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت دادیم، آب را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد، سپس پودر زنجبیل را به همراه پودر زیره سیاه، پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک به تابه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
توجه داشته باشید که این صورت به صورت تند سرو می شودف به همین دلیل می توانیم در صورت تمالی از فلفل قرمز بیشتری در تهیه آن استفاده کنیم. حالا باید صبر کنیم تا سس با حرارت ملایم جا بیفتد و به غلظت مناسب برسد.
مرحله چهارم
نکته دیگر در مورد این سس این است که در دستور اصلی آن رب گوجه فرنگی تفت داده نمی شود و فقط با دیگر مواد مخلوط می شود. اگر با طعم خامی رب گوجه فرنگی مشکلی ندارید می توانید این سس را با این روش تهیه کنید.
- منبع :
- img from foodnetwork