طرز تهیه عصاره قلم سالم و خانگی برای خوشمزه تر شدن غذاها

طرز تهیه عصاره قلم سالم و خانگی برای خوشمزه تر شدن غذاها

طرز تهیه عصاره قلم عصاره قلم یکی از غنی ترین منابع کلسیم و ویتامین دی است و حاوی مواد معدنی و پروتئین و ویتامین هاست. اما از آن جا که پخت قلم …

طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی خانگی و خوشمزه با رنگ سبز

طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی خانگی و خوشمزه با رنگ سبز

طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی با تهیه کنسرو نخود فرنگی خانگی هم خیالمان از کیفیت نخود فرنگی راحت است، هم در هزینه ها صرفه جویی می شود، برای مشاهده این آموزش در …

طرز تهیه ترشی فلفل سبز همدانی خوشمزه و مجلسی تند و شیرین

طرز تهیه ترشی فلفل سبز همدانی خوشمزه و مجلسی تند و شیرین

طرز تهیه ترشی فلفل سبز ترشی فلفل سبز یکی از انواع ترشی های خوشمزه و خوشرنگ ایرانی است که علاوه بر اینکه می توانید از آن به عنوان یک چاشنی خوشمزه استفاده …

طرز تهیه سس باربیکیو

طرز تهیه سس باربیکیو مغولی برای جوجه کباب برای چی استفاده میشه آماده مهرام بیژن چیست ss fhvfd d

سس باربیکیو یکی از انواع سس های خوشمزه بین المللی است که با انواع غذاها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم سس باربیکیو
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق چایخوری
آب½ پیمانه
سرکه سفید۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل½ قاشق چایخوری
زیره سیاه½ قاشق چایخوری
تخم گشنیز½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز½ قاشق مرباخوری
نمک و روغنبه مقدار لازم

دستور تهیه سس باربیکیو

مرحله اول

برای تهیه سس باربیکیو خوشمزه ابتدا رب گوجه فرنگی را به همراه آب لیمو ترش، شکر، سرکه سفید و روغن مایع داخل یک تابه مناسب می ریزیم به خوبی تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی خوشرنگ شود و طعم خامی اش گرفته شود.

مرحله دوم

پس از اینکه رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت دادیم، آب را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد، سپس پودر زنجبیل را به همراه پودر زیره سیاه،  پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک به تابه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

توجه داشته باشید که این صورت به صورت تند سرو می شودف به همین دلیل می توانیم در صورت تمالی از فلفل قرمز بیشتری در تهیه آن استفاده کنیم. حالا باید صبر کنیم تا سس با حرارت ملایم جا بیفتد و به غلظت مناسب برسد.

مرحله چهارم

نکته دیگر در مورد این سس این است که در دستور اصلی آن رب گوجه فرنگی تفت داده نمی شود و فقط با دیگر مواد مخلوط می شود. اگر با طعم خامی رب گوجه فرنگی مشکلی ندارید می توانید این سس را با این روش تهیه کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 8 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.