طرز تهیه سیب زمینی پنیری خوشمزه و اسپشیال رستورانی

طرز تهیه سیب زمینی پنیری خوشمزه و اسپشیال رستورانی

طرز تهیه سیب زمینی پنیری سیب زمینی پنیری یکی از پیش غذاهای معروف و پرطرفدار است که در کنار غذاهای فست فودی سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …

طرز تهیه سوپ ورمیشل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ ورمیشل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ ورمیشل سوپ ورمیشل یا سوپ رشته فرنگی یکی از انواع سوپ های بسیار محبوب در سراسر جهان است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این سوپ خوشمزه هم …

طرز تهیه کباب کوبیده حرفه ای و رستورانی خوشمزه در منزل

طرز تهیه کباب کوبیده حرفه ای و رستورانی خوشمزه در منزل

طرز تهیه کباب کوبیده کباب کوبیده یکی از غذاهای بسیار معروف و سنتی ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی هم شناخته می شود. تاریخچه کباب کوبیده به دوران قاجار بر …

طرز تهیه شنیسل ماهی

طرز تهیه شنیسل ماهی قزل آلا در فر تیلا پیلا شیر در ماهیتابه akdsg lhid

شنیسل ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه فست فودی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
ماهی۱ عدد بزرگ
آب لیمو ترش۳ قاشق غذاخوری
آب نارنج۳ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
زعفران دم کرده½ فنجان
آرد سفید۱ پیمانه
آرد سوخاری۱ پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
فلفل قرمز و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت شنیسل ماهی

مرحله اول

برای تهیه شنیسل ماهی رستورانی ابتدا شکم ماهی را باز می کنیم، سپس استخوان اصلی ماهی را خارج می کنیم. برای خارج کردن استخوان های ریز مایه می توانیم از وسیله ای مانند موچین استفاده کنیم.

مرحله دوم

حالا گوشت ماهی را داخل یک کاسه مناسب قرار می دهیم، سپس آب لیمو ترش را به همراه آب نارنج، زعفران دم کرده و مقداری نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا ماهی طعم دار شود.

مرحله سوم

در این مرحله روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و حداقل به مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت ماهی استراحت کند و طعم دار شود. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله چهارم

حالا تخم مرغ ها، آرد سفید و آرد سوخاری را به صورت جداگانه داخل سه ظرف مناسب می ریزیم و جلوی دستمان قرار می دهیم. تخم مرغ ها را با چنگال به خوبی ترکیب می کنیم تا از حالت لختگی خارج شوند.

مرحله پنجم

یک تابه بزرگ روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن داغ شد، ماهی را ابتدا در آرد سفید می غلطانیم تا بهط ور کامل پوشش داده شود، سپس در ظرف حاوی تخم مرغ قرار می دهیم.

مرحله ششم

پس از اینکه ماهی به خوبی به تخم مرغ آغشته شد آنرا در ظرف حاوی آرد سوخاری قرار می دهیم و پس از آن در روغن داغ سرخ می کنیم. پس از اینکه یک سمت ماهی به خوبی سرخ شد آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.

مرحله هفتم

در پایان ماهی سرخ شده را روی دستمال حوله ای یا توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی اش گرفته شود. حالا شنیسل ماهی را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و با سبزیجات تزیین کرده و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 2 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.