طرز تهیه مربای به خانگی خوشمزه و مجلسی با رنگ عالی

طرز تهیه مربای به خانگی خوشمزه و مجلسی با رنگ عالی

طرز تهیه مربای به برای تهیه مربای به ابتدا به‌ها را بشویید و خرد کنید، سپس به همراه آب و شکر داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به‌ها به …

طرز تهیه مربای انجیر، رمز و راز تهیه یک مربای خانگی خاص

طرز تهیه مربای انجیر، رمز و راز تهیه یک مربای خانگی خاص

طرز تهیه مربای انجیر مربای انجیر یکی از انواع مرباهای پرطرفدار و خوشمزه در سراسر جهان است که مانند انواع دیگر مرباها معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود. البته از مربای …

طرز تهیه سس انبه به روش آبادانی با انبه تازه و پودر انبه

طرز تهیه سس انبه به روش آبادانی با انبه تازه و پودر انبه

طرز تهیه سس انبه سس انبه، که بی شک یکی از چاشنی های محبوب و خوش طعم به شمار می آید، در کشورها و فرهنگ های مختلف سراسر جهان جایگاه ویژه ای …

طرز تهیه سس پنیر

طرز تهیه سس پنیر دیپ کشدار و قارچ فرانسوی ساده برای مرغ سوخاری ماکارونی سیب زمینی ss  kdv

سس پنیر یا دیپ پنیر یکی از انواع سس های خوشمزه بین المللی است که به همراه غذاهای فست فودی سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم سس پنیر
نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری
شیر سرد۱ لیوان
پنیر چدار رنده شده۱٫۵ لیوان
پودر سیر¼ قاشق چایخوری
فلفل سیاه¼ قاشق چایخوری

دستور تهیه سس پنیر

مرحله اول

برای تهیه سس پنیر رستورانی ابتدا شیر سرد را داخل یک قابلمه مناسب یا شیر داغ کن می ریزیم، سپس نشاسته ذرت را به شیر اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم تا نشاسته ذرت تا حد ممکن در شیر حل شود.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه حاوی شیر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا شیر شروع به غلیظ تر شدن کند. پس از اینکه شیر کمی غلظت پیدا کرد، پنیر چدار رنده شده را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا پودر سیر را به همراه فلفل سیاه اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا پنیر به طور کامل ذوب شود و سس غلیظ شود. در صورت تمایل می توانیم ادویه های مورد پسند خود را نیز به سس اضافه کنیم تا طعم بهتری را تجربه کنیم.

مرحله چهارم

مثلا اگر سس های تند را دوست داریم می توانیم مقداری زنجبیل و فلفل قرمز هم به سس اضافه کنیم. پس از اینکه پنیر چدار ذوب شد و سس یکدست شد، آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس به صورت گرم سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 21 شهریور 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.