طرز تهیه سس همبرگر خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
طرز تهیه سس همبرگر
سس همبرگر همانطور که از نامش مشخص است یک سس دست ساز خوشمزه برای سرو در کنار همبرگر می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم سس همبرگر | |
سس مایونز | ۳ قاشق غذاخوری |
سس خردل | ۱ قاشق چایخوری |
سس کچاپ | ۲ قاشق غذاخوری |
خیار شور | ۲ عدد متوسط |
پودر پیاز | ۱ قاشق چایخوری |
پیاز | ½ پیاز متوسط |
پودر سیر | ½ قاشق چایخوری |
پودر آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ½ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
دستور تهیه سس همبرگر
مرحله اول
برای تهیه سس همبرگر رستورانی ابتدا سس مایونز را به همراه سس خردل و سس کچاپ داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس پیاز را رنده می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله خیارشورها را نیز با رنده ریز رنده می کنیم و به کاسه حاوی دیگر مواد اضافه می کنیم. در ادامه پودر پیاز را به همراه پودر سیر، پودر آویشن، فلفل قرمز و فلفل سیاه اضافه می کنیم و مواد را با هم به خوبی ترکیب می کنیم.
مرحله سوم
اگر دوست دارید سس همبرگ شما طعمی تند و تیزتر داشته باشد می توانید یا مقدار فلفل قرمز را افزایش دهید یا اینکه یک تکه کوچک زنجبیل تازه را رنده کنید و به سس اضافه کنید، البته می توانید از پودر زنجبیل هم استفاده کنید.
مرحله چهارم
حالا سس ما آماده است فقط باید استراحت کند تا طعم ها با هم ترکیب شوند، برای این منظور روی کاسه حاوی سس را با سلفون می پوشانیم و حداقل به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سس به خوبی جا بیفتد.
نکات تهیه سس همبرگر
همبرگر خانگی
توصیه می کنیم برای اینکه از این سس خوشمزه بیشترین لذت را ببرید حتما آنرا به همراه همبرگر دست ساز خانگی سرو کنید. در صورتی که تمایل دارید همبرگر را در منزل درست کنید پیشنهاد می کنیم مطلب زیر را مطالعه بفرمایید.
- منبع :
- img from instagram.com/ashpazi_khebreha
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه خورش سیب زمینی با آلو بخارا خوشمزه به روش مجلسی
- مدل ناخن سبز شیک فوق العاده شیک و جذاب؛ ایده های جدید و خاص!
- ماکسی بلند مجلسی زنانه فوق العاده شیک؛ این مدلها رو هر جایی پیدا نمیکنید!
- طرز تهیه ساندویچ اسفناج؛ غذای فوری و سالم برای روزهای شلوغی!
- طرز تهیه حلوای به؛ باورت میشه حلوای به اینقدر خوشمزه باشه؟!