درمان تکرر ادرار با عسل و دارچین + درمان ساده و کم هزینه!
درمان تکرر ادرار با عسل و دارچین اگر متوجه شدید که بیش از حد معمول به دستشویی میروید، احتمالاً با مشکل تکرر ادرار مواجه شدهاید. البته، شاخصی معین برای تعداد دفعاتی که …
طرز تهیه کرم نسکافه و شکلات خوشمزه به روش مجلسی
طرز تهیه کرم نسکافه و شکلات کرم نسکافه و شکلات یکی از انواع دسرهای پرطرفدار و خوش طعم بین المللی است که اصالت آن به فرانسه می رسد، برای مشاهده آموزش کامل …
طرز تهیه پودینگ خرما، یک دسر فوق العاده خوشمزه و مقوی
طرز تهیه پودینگ خرما پودینگ خرما یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مقوی بین المللی است که برای ماه رمضان بسیار مناسب است. این دسر خوشمزه بسیار مقوی است و به همین …
طرز تهیه بستنی نسکافه ای حرفه ای خوشمزه و مخصوص
طرز تهیه بستنی نسکافه ای
بستنی نسکافه ای یکی از انواع بستنی های خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با مجله سرگرمی چی شی همراه باشید.
مواد لازم بستنی نسکافه ای | |
خامه صبحانه | ۲۵۰ گرم |
خامه قنادی | ۱۵۰ گرم |
شیر عسلی | ۲۵۰ گرم |
نسکافه | ۲ قاشق سوپخوری |
پودر کاکائو | ۱ قاشق چایخوری |
آب جوش | یک هشتم پیمانه |
شکلات چیپسی | ۲ قاشق سوپخوری |
دستور تهیه بستنی نسکافه ای
مرحله اول
برای تهیه بستنی نسکافه ای خوشمزه ابتدا خامه قنادی را داخل یک کاسه استیل می ریزیم و با همزن به خوبی می زنیم تا فرم بگیرد. در صورتی که خامه قنادی در دسترس ندارید می توانید به جای آن ۱۰۰ گرم خامه صبحانه استفاده کنید.
مرحله دوم
البته استفاده از خامه قنادی باعث می شود بستنی سبک تر و اسفنجی تر شود. پس از اینکه خامه قنادی را فرم دادیمف انرابه خامه صبحانه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، فقط نباید زیاد مخلوط کنیم که شل شوند.
مرحله سوم
در این مرحله پودر کاکائو و پودر نسکافه را داخل آب جوش حل می کنیم و به صورت داغ به شیر عسلی اضافه می کنیم و با هم به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. حالا مخلوط نسکافه ای را کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد.
مرحله چهارم
پس از اینکه مخلوط نسکافه ای هم دمای محیط شد، آنرا به مخلوط خامه ها اضافه می کنیم و در حدی که با هم یکدست شوند مخلوط می کنیم. نیاز به مخلوط کردن بیش از حد نیست، چون باعث شل شدن بیش از حد خامه ها می شود.
مرحله پنجم
در این مرحله شکلات چیپس را اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا به صورت یکدست در تمام مایه بستنی پخش شود. در صورتی که شکلات چیپسی نداشتیم می توانیم از شکلات تخته ای خرد شده استفاده کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله بستنی را داخل یک ظرف درب دار می ریزیم و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا به صورت کامل آماده شود. پس از گذشت این زمان بستنی را از فریزر خارج می کنیم و اسکوپ می زنیم و در نهایت سرو می کنیم.
نکات تهیه بستنی نسکافه ای
شیر عسلی خانگی
با توجه به افزایش قیمت شیر عسلی، خرید آن از بیرون خیلی به صرفه نیست، به همین جهت می توانید با قیمت خیلی پایین تری آنرا در منزل تهیه کنید. در صورت تمایل برای تهیه شیر عسلی در منزل در ادامه با آموزش زیر همراه باشید.
- منبع :
- img from instagram.com/armiamardanian