طرز تهیه بستنی عربی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه بستنی عربی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه بستنی عربی بستنی عربی یکی از بستنی های سنتی مغز دار است. این بستنی را بدون درد سر یا زمان زیادی به راحتی می توان در خانه تهیه کرد. در …

طرز تهیه پاناکوتای وانیلی خوشمزه و مخصوص با رنگ سفید

طرز تهیه پاناکوتای وانیلی خوشمزه و مخصوص با رنگ سفید

طرز تهیه پاناکوتای وانیلی پاناکوتای وانیلی یکی از دسرهای معروف و خوشمزه است که به راحتی قابل تهیه است. این دسر بر پایه شیر و خامه است که با کمک ژلاتین سفت …

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی پاناکوتا شکلاتی یکی از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. دسر پاناکوتا یکی از معروف ترین دسرهای کشور ایتالیا است …

طرز تهیه بستنی نسکافه ای

طرز تهیه بستنی نسکافه ای در خانه با شیر با ثعلب میهن خانگی بدون خامه xvc jidi fsjkd ks hti hd

بستنی نسکافه ای یکی از انواع بستنی های خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با مجله سرگرمی چی شی همراه باشید.

مواد لازم بستنی نسکافه ای
خامه صبحانه۲۵۰ گرم
خامه قنادی۱۵۰ گرم
شیر عسلی۲۵۰ گرم
نسکافه۲ قاشق سوپخوری
پودر کاکائو۱ قاشق چایخوری
آب جوشیک هشتم پیمانه
شکلات چیپسی۲ قاشق سوپخوری

دستور تهیه بستنی نسکافه ای

مرحله اول

برای تهیه بستنی نسکافه ای خوشمزه ابتدا خامه قنادی را داخل یک کاسه استیل می ریزیم و با همزن به خوبی می زنیم تا فرم بگیرد. در صورتی که خامه قنادی در دسترس ندارید می توانید به جای آن ۱۰۰ گرم خامه صبحانه استفاده کنید.

مرحله دوم

البته استفاده از خامه قنادی باعث می شود بستنی سبک تر و اسفنجی تر شود. پس از اینکه خامه قنادی را فرم دادیمف انرابه خامه صبحانه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، فقط نباید زیاد مخلوط کنیم که شل شوند.

مرحله سوم

در این مرحله پودر کاکائو و پودر نسکافه را داخل آب جوش حل می کنیم و به صورت داغ به شیر عسلی اضافه می کنیم و با هم به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. حالا مخلوط نسکافه ای را کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد.

مرحله چهارم

پس از اینکه مخلوط نسکافه ای هم دمای محیط شد، آنرا به مخلوط خامه ها اضافه می کنیم و در حدی که با هم یکدست شوند مخلوط می کنیم. نیاز به مخلوط کردن بیش از حد نیست، چون باعث شل شدن بیش از حد خامه ها می شود.

مرحله پنجم

در این مرحله شکلات چیپس را اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا به صورت یکدست در تمام مایه بستنی پخش شود. در صورتی که شکلات چیپسی نداشتیم می توانیم از شکلات تخته ای خرد شده استفاده کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله بستنی را داخل یک ظرف درب دار می ریزیم و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا به صورت کامل آماده شود. پس از گذشت این زمان بستنی را از فریزر خارج می کنیم و اسکوپ می زنیم و در نهایت سرو می کنیم.

نکات تهیه بستنی نسکافه ای

شیر عسلی خانگی

با توجه به افزایش قیمت شیر عسلی، خرید آن از بیرون خیلی به صرفه نیست، به همین جهت می توانید با قیمت خیلی پایین تری آنرا در منزل تهیه کنید. در صورت تمایل برای تهیه شیر عسلی در منزل در ادامه با آموزش زیر همراه باشید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 12 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/armiamardanian
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.