مطالب پر بازدید
طرز تهیه کاکای موز خوشمزه و ساده به روش شمالی

طرز تهیه کاکای موز خوشمزه و ساده به روش شمالی

طرز تهیه کاکای موز کاکای موز یکی از انواع دسرهای ساده و خوشمزه است که معمولا به همراه شیر یا شیر کاکائو سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه پودینگ کاراملی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه پودینگ کاراملی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه پودینگ کاراملی پودینگ یک دسر ساده بر پایه شیر است. پودینگ کاراملی از کاراملی کردن شکر و افزودن شیر و خامه بدست می آید. این پودینگ به علت سادگی و …

مدل لباس هندی ساده، مجلسی و شیک دخترانه و زنانه

مدل لباس هندی ساده، مجلسی و شیک دخترانه و زنانه

مدل لباس هندی مقاله‌ای که در پیش رو دارید، جلوه‌ای زیبا از دنیای پر زرق و برق مدل لباس هندی است که به تازگی در عرصه مد و فشن جهانی خودنمایی می‌کنند. …

طرز تهیه بستنی نسکافه ای حرفه ای خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه بستنی نسکافه ای

طرز تهیه بستنی نسکافه ای در خانه با شیر با ثعلب میهن خانگی بدون خامه xvc jidi fsjkd ks hti hd

بستنی نسکافه ای یکی از انواع بستنی های خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با مجله سرگرمی چی شی همراه باشید.

مواد لازم بستنی نسکافه ای
خامه صبحانه۲۵۰ گرم
خامه قنادی۱۵۰ گرم
شیر عسلی۲۵۰ گرم
نسکافه۲ قاشق سوپخوری
پودر کاکائو۱ قاشق چایخوری
آب جوشیک هشتم پیمانه
شکلات چیپسی۲ قاشق سوپخوری

دستور تهیه بستنی نسکافه ای

مرحله اول

برای تهیه بستنی نسکافه ای خوشمزه ابتدا خامه قنادی را داخل یک کاسه استیل می ریزیم و با همزن به خوبی می زنیم تا فرم بگیرد. در صورتی که خامه قنادی در دسترس ندارید می توانید به جای آن ۱۰۰ گرم خامه صبحانه استفاده کنید.

مرحله دوم

البته استفاده از خامه قنادی باعث می شود بستنی سبک تر و اسفنجی تر شود. پس از اینکه خامه قنادی را فرم دادیمف انرابه خامه صبحانه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، فقط نباید زیاد مخلوط کنیم که شل شوند.

مرحله سوم

در این مرحله پودر کاکائو و پودر نسکافه را داخل آب جوش حل می کنیم و به صورت داغ به شیر عسلی اضافه می کنیم و با هم به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. حالا مخلوط نسکافه ای را کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد.

مرحله چهارم

پس از اینکه مخلوط نسکافه ای هم دمای محیط شد، آنرا به مخلوط خامه ها اضافه می کنیم و در حدی که با هم یکدست شوند مخلوط می کنیم. نیاز به مخلوط کردن بیش از حد نیست، چون باعث شل شدن بیش از حد خامه ها می شود.

مرحله پنجم

در این مرحله شکلات چیپس را اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا به صورت یکدست در تمام مایه بستنی پخش شود. در صورتی که شکلات چیپسی نداشتیم می توانیم از شکلات تخته ای خرد شده استفاده کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله بستنی را داخل یک ظرف درب دار می ریزیم و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا به صورت کامل آماده شود. پس از گذشت این زمان بستنی را از فریزر خارج می کنیم و اسکوپ می زنیم و در نهایت سرو می کنیم.

نکات تهیه بستنی نسکافه ای

شیر عسلی خانگی

با توجه به افزایش قیمت شیر عسلی، خرید آن از بیرون خیلی به صرفه نیست، به همین جهت می توانید با قیمت خیلی پایین تری آنرا در منزل تهیه کنید. در صورت تمایل برای تهیه شیر عسلی در منزل در ادامه با آموزش زیر همراه باشید.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: انواع دسر
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 12 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/armiamardanian
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.