طرز تهیه گوجه شور خوشمزه و مخصوص به روش سنتی مشهد

طرز تهیه گوجه شور خوشمزه و مخصوص به روش سنتی مشهد

طرز تهیه گوجه شور شوری و ترشی از دیرباز مورد استفاده و علاقه مردم بوده است. در قدیم برای این که بتوانند سبزیجات را در طول سال داشته باشند، از شوری و …

طرز تهیه سس مرینیت مرغ و طعم دار کردن حرفه ای گوشت مرغ

طرز تهیه سس مرینیت مرغ و طعم دار کردن حرفه ای گوشت مرغ

طرز تهیه سس مرینیت مرغ سس یکی از مهم ترین چاشنی هایی است که در تهیه غذا و سرو آن به ما کمک می کند. سس ها بیشتر برای روی غذا و …

طرز تهیه چیپس گلابی خوشمزه و مخصوص به روش سالم خانگی

طرز تهیه چیپس گلابی خوشمزه و مخصوص به روش سالم خانگی

طرز تهیه چیپس گلابی میوه‌های خشک یکی از بهترین میان وعده‌ های غذایی هستند که می ‌توان در طول روز از آن ‌ها استفاده کرد. هم چنین باعث حساسیت و آلرژی یا …

طرز تهیه لیمو شکری

طرز تهیه لیمو ترش با پوست شکری کاربرد لیمو شکری با لیمو سبز خشک ورقه ای xvc jidi gdl a vd

لیمو شکری هم مثل لیمو عسلی یکی از انواع خوراکی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با لیمو ترش تهیه می شود و به صورت معمول در کنار نوشیدنی های گرم مثل چای سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لیمو شکری در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم لیمو شکر
لیمو ترش تازه۱ کیلوگرم
شکر۱ کیلوگرم

طرز تهیه لیمو شکری

مرحله اول

برای تهیه لیمو شکری خوشمزه ابتدا باید لیموی مناسب تهیه کنیم. برای این منظور باید از لیمو هایی که زرد رنگ و گوشتی هستند استفاده کنیم. برای شروع پس از شستشو و خشک کردن لیموها، سر و ته لیموها را جدا می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله لیمو ها را به صورت ورقه ای نازک خرد می کنیم و حتما دانه های لیمو را خارج می کنیم، زیرا دانه های لیمو باعث تلخ شدن لیمو شکری می شوند. حالا یک لایه لیمو داخل یک ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله با یک لایه شکر روی لیمو ها را می پوشانیم. به همین ترتیب لیمو ترش ها و شکر را به صورت لایه ای می ریزیم تا به طور کامل ظرف پر شود. توجه داشته باشید که در لایه اخر حتما باید از شکر استفاده کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله درب ظرف شیشه ای را محکم می بندیم و به مدت ۲ روز جلوی نور آفتاب قرار می دهیم، سپس درب شیشه را باز می کنیم و با قاشق بلند به آرامی لیمو ها را هم می زنیم تا شکرهای باقیمانده در شیشه حل شوند.

مرحله پنجم

به همین ترتیب هر دو روز یک بار لیموها را ترکیب می کنیم تا علاوه بر اینکه خوشرنگ تر و خوش طعم تر شوند، شکر موجود در شیشه نیز به طور کامل حل شود، پس از گذشت یک ماه شیشه را به یخچال منتقل می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 10 شهریور 1400
  • منبع :
  • img from instagram.com/sharmin8920
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.