مطالب پر بازدید
طرز تهیه پودر پیاز خانگی سالم و طبیعی در منزل با فر و بدون فر

طرز تهیه پودر پیاز خانگی سالم و طبیعی در منزل با فر و بدون فر

طرز تهیه پودر پیاز پودر پیاز یکی از انواع ادویه های بین المللی بسیار پر مصرف و محبوب در صنایع غذایی می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی …

طرز تهیه عصاره مرغ خانگی خوشمزه و خوش عطر در منزل

طرز تهیه عصاره مرغ خانگی خوشمزه و خوش عطر در منزل

طرز تهیه عصاره مرغ عصاره مرغ یکی از طعم دهنده های پر مصرف بین المللی است که برای انواع غذاها استفاده می شود. برای خیلی از غذاها به آب مرغ نیاز داریم …

خواص شنبلیله برای مو، درمان ریزش، طاسی و شوره!

خواص شنبلیله برای مو، درمان ریزش، طاسی و شوره!

خواص شنبلیله برای مو شنبلیله، گیاهی با خواص متنوع، در طب سنتی کاربردهای بسیاری دارد. از زمان‌های دور، این گیاه در فرهنگ‌های مختلف، به‌خصوص در آشپزی هندی و ایرانی، مورد استفاده قرار …

طرز تهیه لیمو عسلی، معجونی موثر برای گلودرد و سرماخوردگی

طرز تهیه لیمو عسلی

طرز تهیه لیمو عسلی با شکر طرز تهیه شربت عسل و لیمو ترش برای سرماخوردگی فواید لیمو عسلی طرز تهیه لیمو عسلی با زنجبیل فیلم طرز تهیه لیمو عسلی طرز تهیه لیمو عسلی نی نی سایت طرز تهیه معجون عسل و لیمو و دارچین طرز تهیه معجون عسل و لیمو برای سرماخوردگی

یکی از معجون هایی که با عسل تهیه می‌ شود معجون لیمو عسلی است. این معجون از عسل طبیعی و لیموترش طبیعی و تازه تهیه می ‌شود. معجون آماده شده باید چند هفته در یخچال باشد تا با نفوذ عسل درون لیمو، همه خواص عسل و خواص لیمو در هم آمیخته شود تا معجون لیمو عسلی آماده مصرف شود. لیمو عسلی برای درمان گلو درد و سرماخوردگی های زمستان معجزه می ‌کند. با چای یا آب جوشیده هم می‌ توان میل کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لیمو عسلی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم لیمو عسلی
لیمو۱ کیلو گرم
عسل۱ کیلو گرم
دارچینبه میزان لازم
زنجبیلبه میزان لازم
نعنا خشکدر صورت تمایل

طرز تهیه لیمو عسلی

مرحله اول

برای تهیه لیمو عسلی خوشمزه و خانگی در ابتدای کار، لیموترش ها را می‌ شوییم و خوب خوب خشک می ‌کنیم تا اصلاً رطوبت نداشته باشند. سر و ته آنها را می ‌گیریم. سپس حلقه حلقه نازک برش می‌ دهیم. دانه‌ های آنها را در می‌آوریم.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که دانه‌ها اگر بمانند شهد را تلخ می ‌کنند. شیشه هم باید به خوبی خشک وتمیز شود. در شیشه، یک ردیف لیمو می‌ چینیم. بعد یکی دو قاشق عسل می‌ ریزیم. اگر دوست داشتیم کمی زنجبیل هم اضافه می ‌کنیم.

مرحله سوم

سپس یک ردیف دیگر لیمو می ‌چینیم بعد دوباره عسل و تا آخر ادامه می ‌دهیم. شیشه را پر نمی‌کنیم و لایه آخری باید عسل باشد. در شیشه را می ‌بندیم و در دمای محیط می ‌گذاریم تا لیموها آب بیندازند و باعسل قاطی شوند.

مرحله چهارم

حالا باید شیشه حاوی لیمو عسلی را به مدت یک هفته تا ده روز در دمای محیط قرار می‌ دهیم. بعد در یخچال می ‌گذاریم. تا یکماه در شیشه را باز نمی ‌کنیم. این اکسیر مقوی را می‌توان برای زمستان استفاده کرد.

مرحله پنجم

جای عسل می ‌توانیم شکر بریزیم. هر مقدار که لیمو داشتیم تقریبا نصف آن شکر نیاز داریم. مثلاً برای یک کیلو لیمو نیم کیلو شکر نیاز است. به همان روال شیشه را پر می‌ کنیم. قاطی شکر کمی نعناع خشک می ‌زنیم. نعناع دلخواه است.

مرحله ششم

می‌توان دارچین، زنجبیل و…هم دوست داشتیم کمی بزنیم یا شکر خالی بریزیم. لایه رویی شکر باشد. اگر شکر ته نشین شد شیشه را برعکس می‌ کنیم. در دمای محیط می ‌گذاریم تا لیمو آب بیندازد و شکر خوب حل شود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 10 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.