طرز تهیه مربای زنجبیل

طرز تهیه مربای زنجبیل خانم گلاور با پرتقال بدون شکر خانم اردستانی هویج خواص در طب سنتی تبریز xvc jidi lvfhd ck fdg

مربای زنجبیل یکی از انواع مرباهای خوشمزه ایرانی است که معمولا برای صبحانه یا عصرانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم مربای زنجفیل
زنجبیل۱ کیلوگرم
شکر۱ کیلوگرم
هل۶ عدد
آب½ لیتر
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری غلیظ

دستور پخت مربای زنجبیل

مرحله اول

برای تهیه مربای زنجبیل مجلسی ابتدا پوست زنجبیل ها را می گیریم و آنها را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید.

مرحله دوم

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، ۵ دقیقه صبر می کنیم سپس آب درون قابلمه را دور می ریزیم. عمل جوشاندن رنجبیل ها را باید ۵ مرتبه تکرار کنیم تا تلخی رنجبیل ها به طور کامل گرفته شود و طعم مربا را خراب نکنند.

مرحله سوم

پس از اینکه زنجبیل ها را ۵ مرتبه جوشاندیم، آنها را به همراه نیم لیتر آب، شکر، هل و زعفران دم کرده داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر به طور کامل حل شود و مربا به قوام برسد.

مرحله چهارم

برای اینکه متوجه شویم مربا به قوام رسیده است، یک قاشق از شهد مربا بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود، سپس شهد را بین دو انگشت خود تست می کنیم، اگر شهد مربا بین دو انگشت کش آمد یعنی مربا به قوام رسیده است.

مرحله پنجم

در پایان پس از اینکه مربا به قوام رسید، آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم مربا در دمای محیط خنک شود، سپس آنرا داخل ظرف های شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

نکات پخت مربای زنجبیل

خواص زنجبیل

زنجبیل از مواد غذایی محسوب می شود که خاصیت های بسیار برای سلامتی بدن و درمان انواع بیماری ها دارد. اگر تمایل دارید به صورت جزیی با خاصیت ها و مضرات مصرف زنجبیل آشنا شوید، توصیه می کنیم مقاله زیر را مطالعه بفرمایید.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.