طرز تهیه سرکه سیب خانگی خوشمزه و سالم به روش سنتی محلی

طرز تهیه سرکه سیب خانگی خوشمزه و سالم به روش سنتی محلی

طرز تهیه سرکه سیب سرکه سیب یکی از فراورده های بسیار مفید میوه سیب است که خواص درمانی بسیاری دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه …

طرز تهیه مربای گلابی ساده خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه مربای گلابی ساده خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه مربای گلابی مربای گلابی یکی از انواع مرباهای فوق العاده خوشمزه و مجلسی ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو میشود، برای مشاهده این آموزش در ادامه …

طرز تهیه چیپس خرمالو خوشمزه و مخصوص به روش سالم خانگی

طرز تهیه چیپس خرمالو خوشمزه و مخصوص به روش سالم خانگی

طرز تهیه چیپس خرمالو چیپس خرمالو یکی از انواع چیپس های خوشمزه و ساده میوه ای است. از این روش می توانیم برای نگهداری طولانی مدت خرمالو استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه مربای زنجبیل

طرز تهیه مربای زنجبیل خانم گلاور با پرتقال بدون شکر خانم اردستانی هویج خواص در طب سنتی تبریز xvc jidi lvfhd ck fdg

مربای زنجبیل یکی از انواع مرباهای خوشمزه ایرانی است که معمولا برای صبحانه یا عصرانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم مربای زنجفیل
زنجبیل۱ کیلوگرم
شکر۱ کیلوگرم
هل۶ عدد
آب½ لیتر
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری غلیظ

دستور پخت مربای زنجبیل

مرحله اول

برای تهیه مربای زنجبیل مجلسی ابتدا پوست زنجبیل ها را می گیریم و آنها را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید.

مرحله دوم

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، ۵ دقیقه صبر می کنیم سپس آب درون قابلمه را دور می ریزیم. عمل جوشاندن رنجبیل ها را باید ۵ مرتبه تکرار کنیم تا تلخی رنجبیل ها به طور کامل گرفته شود و طعم مربا را خراب نکنند.

مرحله سوم

پس از اینکه زنجبیل ها را ۵ مرتبه جوشاندیم، آنها را به همراه نیم لیتر آب، شکر، هل و زعفران دم کرده داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر به طور کامل حل شود و مربا به قوام برسد.

مرحله چهارم

برای اینکه متوجه شویم مربا به قوام رسیده است، یک قاشق از شهد مربا بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود، سپس شهد را بین دو انگشت خود تست می کنیم، اگر شهد مربا بین دو انگشت کش آمد یعنی مربا به قوام رسیده است.

مرحله پنجم

در پایان پس از اینکه مربا به قوام رسید، آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم مربا در دمای محیط خنک شود، سپس آنرا داخل ظرف های شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

نکات پخت مربای زنجبیل

خواص زنجبیل

زنجبیل از مواد غذایی محسوب می شود که خاصیت های بسیار برای سلامتی بدن و درمان انواع بیماری ها دارد. اگر تمایل دارید به صورت جزیی با خاصیت ها و مضرات مصرف زنجبیل آشنا شوید، توصیه می کنیم مقاله زیر را مطالعه بفرمایید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 6 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/yummi.taste
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.