طرز تهیه مربای بادمجان

مربای بادمجان قلمی خانم اردستانی نی نی سایت خانم گلاور با دوشاب xvc jidi lvfhd fhnl hk

مربای بادمجان یکی از انواع مرباهای خاص و خوشمزه ایرانی است که برای صبحانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم مربا بادمجان
بادمجان ریز۳۵۰ گرم
شکر۵۰۰ گرم
آب۳۵۰ میلی لیتر
دارچین۲ تکه
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
هل۴ عدد
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت مربای بادمجان

مرحله اول

برای تهیه مربای بادمجان مجلسی ابتدایک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید، سپس روی بادمجان های با چاقو یک شکاف ایجاد می کنیم و در آب جوش می اندازیم.

مرحله دوم

حالا صبر می کنیم تا پوست بادمجان ها توسط آب خارج شود، سپس بادمجان های پوست گرفته را از آب جوش خارج می کنیم و درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب موجود در بادمجان ها به طور کامل کشیده شود.

مرحله سوم

در این مرحله آب و شکر را درون یک قابلمه مناسب مخلوط می کنیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم شکر به طور کامل حل شود و آب به نقطه جوش برسد. در ادامه بادمجان ها را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

پس از گذشت ۵ دقیقه زعفران دم کرده را به همراه پودر هل و پودر دارچین اضافه می کنیم، سپس زیر قابمله شعله پخش کن قرار می دهیم و اجازه می دهیم مربا به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه با حرارت بسیار ملایم جوش بخورد و بپزد.

مرحله پنجم

در ۵ دقیقه پایانی پخت مربا آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و پس از پخت کامل مربا قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه در ب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم مربا خنک شود و با دمای محیط هماهنگ شود.

مرحله ششم

پس از اینکه مربا خنک شد، کمی از شیره انرا بین دو انگشت تست می کنیم و در صورتی که کشدار بود، یعنی مربا به قوام رسیده است. در پایان مربا را در ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و درون یخچال نگهداری می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.