طرز تهیه سس مارینارا خوشمزه سس گوجه فرنگی ایتالیایی

طرز تهیه سس مارینارا خوشمزه سس گوجه فرنگی ایتالیایی

طرز تهیه سس مارینارا سس مارینارا یکی از انواع سس های گوجه فرنگی بسیار خوشمزه و پر مصرف بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این سس خوشمزه معمولا …

طرز تهیه ادویه گرام ماسالا خانگی و سالم به روش سنتی هندی

طرز تهیه ادویه گرام ماسالا خانگی و سالم به روش سنتی هندی

طرز تهیه ادویه گرام ماسالا ادویه گرام ماسالا یکی از انواع ادویه های ترکیب هندی است که در غذاهای زیاد مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه پودر پیاز خانگی سالم و طبیعی در منزل با فر و بدون فر

طرز تهیه پودر پیاز خانگی سالم و طبیعی در منزل با فر و بدون فر

طرز تهیه پودر پیاز پودر پیاز یکی از انواع ادویه های بین المللی بسیار پر مصرف و محبوب در صنایع غذایی می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی …

طرز تهیه مربای کدو حلوایی

طرز تهیه مربای کدو حلوایی بدون آهک با شیره انگور کدو تنبل رزا منتظمی سامان گلریز رنده شده جایگزین آب آهک نی نی سایت به شکل گل رز علت ترد نشدن مربای کدو

مربای کدو حلوایی یکی از انواع مرباهای بسیار خوشرنگ و خوش طعم ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم مربای کدو حلوایی
کدو حلوایی۲ کیلوگرم
شکر۲ کیلوگرم
آب۴٫۵ پیمانه
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
آهک۱ لیوان

دستور تهیه مربا کدو حلوایی

مرحله اول

ابتدا کدو حلوایی را برش می دهیم و تخمه های داخلش را خارج می کنیم، در ادامه پوست کدو حلوایی را جدا می کنیم و کدو حلوایی را با هر مدلی دوست داریم خرد می کنیم. برای زیبایی بیشتر مربا می توانید به صورت دالبری خرد کنید.

مرحله دوم

آهک را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و با چند لیوان آب مخلوط می کنیم، با یک قاشق آهک را به خوبی مخلوط می کنیم تا با آب یکدست شود. پس از اینکه آهک در آب ته نشین شد، آب روی آهک را بر می داریم و از صافی رد می کنیم.

مرحله سوم

توجه داشته باشید آب درون آهک باید به مقداری باشد که وقتی روی کدو ها ریختیم، روی کدوها را به طور کامل بپوشاند. حالا آب آهک ضاف شده را روی کدوها می ریزیم و ۱۲ ساعت به کدو ها در آب آهک استارحت می دهیم.

مرحله چهارم

بعد از گذشت ۱۲ ساعت کدوها را آبکشی می کنیم و چند بار با آب سرد می شوییم، سپس کدوها را به همراه مقداری آب سرد داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم حدود ۸ ساعت دیگر استراحت کنند.

مرحله پنجم

پس از گذشت ۸ ساعت چهار و نیم پیمانه آب را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و شکر را اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر به طور کامل در آب حل شود و شربت با حرارات ملایم قوام بیاد و به غلظت برسد.

مرحله ششم

حالا کدوها را مجددا آبکشی می کنیم و با یک دستمال تمیز خشک می کنیم سپسپ به قابلمه حاوی شربت اضافه کنیم و اجازه می دهیم کدوها با حرارت ملایم بزپند. حدود ۲ ساعت برای پخت کامل کدوها زمان نیاز است.

مرحله هفتم

پس از اینکه کدوها به طور کامل پختند و مربا تقریبا آماده شد، آبلیمو را اضافه می کنیم تا از شکرک زدن مربا جلوگیری کند. در آخر اجازه می دهیم مربا کاملا خنک شود سپس آنرا داخل شیشه می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

نکات تهیه مربای کدو حلوایی

طرز تهیه مربای کدو حلوایی , مربای کدو حلوایی , طرز تهیه مربای کدو با شیره انگور

مربای کدو حلوایی بدون آهک

در صورت تمایل می توانیم مربای کدو حلوایی را بدون آهک هم درست کنیم، البته اگر از آهک استفاده نکنیم مربا خیلی نرم می شود و به همین دلیل برای تهیه مربای کدو حلوایی بدون آهک باید کدو حلوایی را به صورت قطعات ریز یا رنده شده استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 27 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.