طرز تهیه قلیه ماهی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل رستورانی

طرز تهیه قلیه ماهی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل رستورانی

طرز تهیه قلیه ماهی قلیه ماهی از غذاهای بسیار معروف و پرطرفدار استان های جنوبی کشورمان است که به دلیل محبوبیتی که دارد تقریبا در تمام کشور شناخته شده می باشد. این …

طرز تهیه سوپ قارچ و بادام هندی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ قارچ و بادام هندی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ قارچ و بادام هندی سوپ یکی از پیش غذاهایی است که در تمام دنیا طبخ و سرو می شود. همچنین به دلیل ذات آبکی سوپ و موادی که درون …

طرز تهیه جوجه کباب یونانی خوشمزه و مخصوص با طعم فوق العاده

طرز تهیه جوجه کباب یونانی خوشمزه و مخصوص با طعم فوق العاده

طرز تهیه جوجه کباب یونانی جوجه کباب یونانی یکی از انواع غذاهای خوشمزه کشور یونان است که به عنوان یک غذای بین المللی در تمام دنیا شناخته می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه سیب پلو

طرز تهیه سیب پلو کته با گوجه با شوید کرمانشاهی بهونه مال کجاست سامان گلریز با تن ماهی عکس xvc jidi sdf  g 

سیب پلو یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمانشاه می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
برنج۲ پیمانه
سیب زمینی۱ عدد درشت
شوید خشک۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن مایعبه مقدار کافی

دستور پخت سیب پلو

مرحله اول

برای تهیه سیب پلو کرمانشاهی ابتدا برنج را نسبت به نوع آن بین ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت با آب ولرم و مقداری نمک می خیسانیم. در همین حین سیب زمینی را پوست می گیریم، سپس به صورت حبه ای خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی خرد شده را چند دقیقه درون آب سرد قرار می دهیم تا نشاسته اضافی روی سیب زمینی ها از بین برود. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و آنرا تا نیمه از آب پر می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، ۱ قاشق غذاخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع به آب جوش اضافه می کنیم، سپس برنج خیسانده شده را به قابلمه اضافه می کنیم. سیب زمینی ها را هم آبکشی می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا برنج کمی نرم شود، سپس برنج و سیب زمینی ها را آبکشی می کنیم. در ادامه قابلمه ای که برای پخت سیب پلو در نظر گرفته ایم را روی حرات ملایم قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله برای ته دیگ از سیب زمینی اسلایس شده یا نان لواش استفاده می کنیم و پس از قرار دادن ته دیگ، مخلوط برنج و سیب زمینی را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس در وسط برنج با دسته کفگیر یک حفره ایجاد می کنیم.

مرحله ششم

در ادامه یک یا دو قاشق روغن مایع به همراه زعفران دم کرده را به صورت پخش روی برنج می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم. حالا حرارت زیر قابلمه را کمی زیاد می کنیم تا درون قابلمه بخار بپیچد سپس حرارت را ملایم می کنیم.

مرحله هفتم

حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت برای دم کشیده برنج زمان نیاز است. در کنار برنج هم می توانیم از گزینه های بسیار متفاوتی استفاده کنیم. به سلیقه خود می توانیم در کنار سیب پلو از خورش مرغ، گوشت قلقلی و … استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 14 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/leila.lb1359_
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.