طرز تهیه شربت به لیمو خوشمزه و مجلسی به روش طب سنتی

طرز تهیه شربت به لیمو خوشمزه و مجلسی به روش طب سنتی

طرز تهیه شربت به لیمو شربت به لیمو یکی از انواع شربت های سنتی و پر طرفدار ایرانی است که علاوه بر طعم خوبش خواص درمانی نیز دارد، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه لیدل بیگ یک نوشیدنی خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه لیدل بیگ یک نوشیدنی خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه لیدل بیگ نوشیدنی‌ های سرد، معمولا در فصول گرم سال برای تامین آب مورد نیاز روزانه بدن مورد استفاده قرار می ‌گیرند. انواع نوشیدنی ‌های سرد با استفاده از میوه، …

طرز تهیه اسموتی آلبالو خوشمزه و مقوی به روش کافی شاپی

طرز تهیه اسموتی آلبالو خوشمزه و مقوی به روش کافی شاپی

طرز تهیه اسموتی آلبالو اسموتی آلبالو یکی از انواع نوشیدنی خوشمزه و مقوی بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت سرگرمی …

طرز تهیه شربت ریحان

طرز تهیه شربت ریحان سبز و بنفش در طب سنتی فواید سیب و ریحان xvc jidi avfj vdphk

شربت ریحان یکی از انواع شربت های خوشمزه و مفید بین المللی است که مناسب فصل تابستان است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت تفریحی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شربت ریحان بنفش
ریحان سبز یا بنفش۱ دسته
آب۲ لیوان
شکر۱ لیوان

دستور تهیه شربت ریحان

مرحله اول

برای تهیه شربت ریحان سنتی ابتدا برگ های ریحان را به خوبی می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود، سپس برگ های ریحان را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

در ادامه شکر را به همراه آب به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شکر به طور کامل در آب حل شود و آب به نقطه جوش برسد، سپس به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه صبر می کنیم تا شربت به غلظت کافی برسد و قوام یابد.

مرحله سوم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه که شربت به غلظت مناسب رسید قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس درب قابلمه را می گذاریم تا شربت با دمای محیط یکسان شود و عطر و طعم ریحان به طور کامل وارد شربت شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه شربت با دمای محیط یکسان شد انرا صاف می کنیم و داخل بطری های شیه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. برای مصرف شربت هم به اندازه ۲ قاشق غذاخوری از شربت را داخل هر لیوان می ریزیم.

مرحله پنجم

سپس باقی مانده حجم لیوان ها را با آب سرد و یخ پر می کنیم و با قاشق شربت و آب را کاملا مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس سرو می کنیم. نکته دیگر در مورد رنگ این شربت است که بستگی به ریحانی دارد که استفاده می کنیم.

مرحله ششم

در صورتی که از برگ ریحان سبز استفاده کنیم، شربت رنگ سبز بسیار ملایم به خود می گیرد که برای پر رنگ تر شدن ان می توانیم از رنگ غذا استفاده کنیم و برای اینکه شربت بنفش کمرنگ شود باید از ریحان بنفش برای تهیه شربت استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 7 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/fatma.bagriyanik07
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.