طرز تهیه رد موهیتو خوشمزه و مخصوص به روش کافی شاپ

طرز تهیه رد موهیتو خوشمزه و مخصوص به روش کافی شاپ

طرز تهیه رد موهیتو موهیتو توت فرنگی یک نوشیدنی خوش طعم و مناسب برای فصل تابستان است. این نوشیدنی به رد موهیتو یا موهیتو قرمز نیز معروف است که همراه با نعناع، …

طرز تهیه قهوه ترک به روش سنتی ساده و خوشمزه بر روی گاز

طرز تهیه قهوه ترک به روش سنتی ساده و خوشمزه بر روی گاز

طرز تهیه قهوه ترک قهوه ترک یکی از انواع روش های سرو قهوه است که در گذشته بیشتر در کشور ترکیه مرسوم بوده است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت …

طرز تهیه شیر فندق خوشمزه و مخصوص به روش سالم خانگی

طرز تهیه شیر فندق خوشمزه و مخصوص به روش سالم خانگی

طرز تهیه شیر فندق مخلوط شیر با میوه و مغزیجات مختلف یک نوشیدنی خوشمزه را ایجاد می کند. شیر موز، شیر خرمالو، شیر پسته و … از این نوع هستند. در این …

طرز تهیه شربت ریحان

طرز تهیه شربت ریحان سبز و بنفش در طب سنتی فواید سیب و ریحان xvc jidi avfj vdphk

شربت ریحان یکی از انواع شربت های خوشمزه و مفید بین المللی است که مناسب فصل تابستان است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت تفریحی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شربت ریحان بنفش
ریحان سبز یا بنفش۱ دسته
آب۲ لیوان
شکر۱ لیوان

دستور تهیه شربت ریحان

مرحله اول

برای تهیه شربت ریحان سنتی ابتدا برگ های ریحان را به خوبی می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود، سپس برگ های ریحان را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

در ادامه شکر را به همراه آب به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شکر به طور کامل در آب حل شود و آب به نقطه جوش برسد، سپس به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه صبر می کنیم تا شربت به غلظت کافی برسد و قوام یابد.

مرحله سوم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه که شربت به غلظت مناسب رسید قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس درب قابلمه را می گذاریم تا شربت با دمای محیط یکسان شود و عطر و طعم ریحان به طور کامل وارد شربت شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه شربت با دمای محیط یکسان شد انرا صاف می کنیم و داخل بطری های شیه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. برای مصرف شربت هم به اندازه ۲ قاشق غذاخوری از شربت را داخل هر لیوان می ریزیم.

مرحله پنجم

سپس باقی مانده حجم لیوان ها را با آب سرد و یخ پر می کنیم و با قاشق شربت و آب را کاملا مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس سرو می کنیم. نکته دیگر در مورد رنگ این شربت است که بستگی به ریحانی دارد که استفاده می کنیم.

مرحله ششم

در صورتی که از برگ ریحان سبز استفاده کنیم، شربت رنگ سبز بسیار ملایم به خود می گیرد که برای پر رنگ تر شدن ان می توانیم از رنگ غذا استفاده کنیم و برای اینکه شربت بنفش کمرنگ شود باید از ریحان بنفش برای تهیه شربت استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 7 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/fatma.bagriyanik07
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.