طرز تهیه موهیتو پرتقال به روش خانگی و با طعم خوشمزه

طرز تهیه موهیتو پرتقال به روش خانگی و با طعم خوشمزه

طرز تهیه موهیتو پرتقال موهیتو پرتقال یکی از انواع نوشیدنی های خوشمزه و بین المللی است که با طعم های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه شیر بادام خانگی خوشمزه و سالم به روش طب سنتی

طرز تهیه شیر بادام خانگی خوشمزه و سالم به روش طب سنتی

طرز تهیه شیر بادام شیر بادام یکی از فراورده های خوشمزه و بسیار مفید میوه بادام درختی است که خواص زیاد برای بدن دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت …

طرز تهیه قهوه فرانسه حرفه ای به روش اصلی فرانسوی در منزل

طرز تهیه قهوه فرانسه حرفه ای به روش اصلی فرانسوی در منزل

طرز تهیه قهوه فرانسه قهوه فرانسه یکی از نوشیدنی های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با پودر قهوه تهیه می شود. این نوشیدنی که به صورت داغ سرو می شود، …

طرز تهیه شربت نعنا

طرز تهیه شربت نعنا و لیمو اموزش تصویری شربت نعنا سکنجبین نی نی سایت خواص شربت نعنا شربت نعنا فلفلی

شربت نعناع یکی از انواع شربت های سنتی ایرانی است که بیشتر در فصل تابستان تهیه می شود. این شربت خوشمزه به دلیل استفاده از نعناع حالت خنک کنندگی بیشتری نسبت به شربت های دیگر دارد و به همین دلیل برای رفع عطش در فصل تابستان یا ماه مبارک رمضان بسیار مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شربت نعنا در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم شربت نعناع
شکر۱ کیلوگرم
نعناع تازه۵۰۰ گرم
آب۲ لیوان

 دستور تهیه شربت نعناع

مرحله اول

ابتدا باید برگ های نعناع را از شاخه کنیم، پس از اینکه برگ های تازه نعناع را از شاخه جدا کردیم انها را داخل آبکش می ریزیم و شزیر شیر آب به خوبی زیر و رو می کنیم تا گرد و خاک های بین برگ های نعناع به طور کامل شسته شود.

مرحله دوم

برگ های نعناع را پس از شستشو داخل همان آبکش کنار می گذاریم تا آب اضافی شان برود. در ادامه آب را به همراه شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب هر چه سریعتر به جوش بیاید.

مرحله سوم

پس از اینکه آب به جوش امد حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم شکر به طور کامل در آب حل شود. پس از اینکه شکر حل شد برگ های تازه نعناع را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم حدود ۱۰ دقیقه بجوشد.

مرحله چهارم

پس از گذشت ۱۰ دقیقه شربت ما باید رنگ گرفته باشد، حالا تنها کاری که باید انجام دهیم این است که کمی صبر کنیم تا شربت به قوام برسد تا شکرک نزند. البته برای جلوگیری از شکرک زدن شربت می توانیم ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش یا کمی جوهر لیمو اضافه کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه شربت به قوام رسید و حالت شهد مانند پیدا کرد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و شربت را با یک توری نازک صاف می کنیم و صبر می کنیم تا شربت در دمای محیط خنک شود، سپس در ظرف شیشه ای می ریزیم.

مرحله ششم

سپس شربت را در یخچال نگهداری می کنیم. این شربت را می شود به مدت طولانی در یخچال نگهداری کرد. برای مصرف هم یک پنجم لیوان را شربت می ریزیم و باقی انرا با آب سرد پر می کنیم و پس از مخلوط کردن سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 24 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.