طرز تهیه ترشی آلبالو

طرز تهیه ترشی آلبالو با سرکه سیب محل نگهداری با رب انار خواص خانم گل آور xvc jidi jvad Hgfhg

ترشی آلبالو یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در فصل تابستان تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم ترشی آلبالو
آلبالو۱ کیلوگرم
آب۱ لیوان
سرکه۳ لیوان
شکر۱ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز½ قاشق چایخوری
برگ نعناع۸ عدد

دستور تهیه ترشی آلبالو

مرحله اول

ابتدا سرکه را به همراه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. در ادامه شکر و نمک را به قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا مخلوط سرکه و آب به جوش بیاید و نمک و شکر به طور کامل حل شوند.

مرحله دوم

پس از اینکه مخلوط آب و سرکه به جوش آمدند، ۲ دقیقه صبر می کنیم تا قل بزنند سپس حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم سرکه کاملا خنک شود. در همین حین به سراغ آماده کردن آلبالوها می رویم.

مرحله سوم

دم های پشت آلبالوها را می گیریم و آنها را می شوییم، سپس داخل آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود. توجه داشته باشید که آلبالوها باید کاملا خشک شوند و هیچگونه رطوبتی نداشته باشند، چون رطوبت باعث کپک زدن ترشی می شود.

مرحله چهارم

در این مرحله آلبالوها را داخل یک ظرف شیشه ای مناسب می ریزیم، سپس تخم گشنیز و برگ های نعناع را روی آلبالوها قرار می دهیم. حالا مخلوط آب و سرکه را که کاملا خنک شده است را روی مواد اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

سطح سرکه باید حداقل یک بند انگشت بالاتر از سطح مواد ترشی باشد. پس از اینکه ترشی آماده شد، درب شیشه را محکم می بندیم و به مدت دو روز در دمای محیط قرار می دهیم، سپس ترشی را به یخچال منتقل می کنیم.

مرحله ششم

پس از گذشت ۲ هفته ترشی ما آماده مصرف است و بعد از هر بار مصرف باید درب ظرف را محکم ببندیم. این ترشی هم مثل ترشی های دیگر ماندگاری بالایی دارد و اگر در یخچال در ظرف درب دار نگهداری شود می تواند تا ۲ سال هم سالم و با کیفیت بماند.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.