طرز تهیه کوکو پیازچه خوشمزه و فوری به روش سنتی رشتی
طرز تهیه کوکو پیازچه
کوکوی پیازچه یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که خیلی فوری آماده می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیازچه | ۴۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کوکو پیازچه
مرحله اول
ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا طلایی شود، سپس پیاز سرخ شده را کنار می گذاریم تا خنک شود. در همین حین پیازچه های را پس از شستشو خرد می کنیم.
مرحله دوم
بهتر است پیازچه ها را به صورت ریز خرد کنیم تا مایه کوکو منسجم تر شود. در ادامه پس از اینکه پیاز سرخ شده خنک شد، آنرا به همراه پیازچه های خرد شده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس تخم مرغ را اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مایه کوکو اضافه می کنیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. حالا یک قاشق غذاخوری از آرد را اضافه می کنیم و با دیگر مواد به خوبی ترکیب می کنیم.
مرحله چهارم
اگر مایه کوکو بیش از حد شل بود، یک قاشق دیگر آرد اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل آن می ریزیم، سپس مایه کوکو را داخل تابه می ریزیم.
مرحله پنجم
حالا با پشت قاشق مایه کوکو را با قطر یکسان کف تابه پخش می کنیم و صبر می کنیم تا زیر کوکو سرخ شود. سپس کوکو را برش می زنیم و بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود، در پایان کوکو را به همراه نان سرو می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/ashpazi_ba_sana