طرز تهیه شیر برنج خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
طرز تهیه شیر برنج شیر برنج یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که امروزه بیشتر به عنوان یک غذای کامل سرو می شود. شیر برنج را به سلیقه خود می …
طرز تهیه دسر بیسکویتی خوشمزه و ساده به روش خانگی
طرز تهیه دسر بیسکویتی دسر بیسکویتی یکی از ساده ترین دسرهای بین المللی است که می توانیم مواد داخل آنرا به سلیقه خود تغییر دهیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه ژله رنگین کمان شیک و خوشمزه به روش مجلسی
طرز تهیه ژله رنگین کمان ژله رنگین کمان یکی از انواع دسرهای مجلسی و پرطرفدار ایرانی است که می توانیم آنرا با رنگ های متنوعی درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه چیز کیک ارتشی خوشمزه و ساده به روش خانگی
طرز تهیه چیز کیک ارتشی
چیز کیک ارتشی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لاکچری است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیز کیک ارتشی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم چیز کیک ارتشی | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شیر | ۱ لیوان |
روغن مایع | ۱ لیوان |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | ۳ قاشق غذاخوری |
آرد | ۲٫۵ لیوان |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
مواد لازم برای لایه پنیری | |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
پنیر خامه ای | ۲۰۰ گرم |
عصاره وانیل | ۱ قاشق مرباخوری |
شکر | ۱ پیمانه سرخالی |
پودر ژلاتین | ۱ قاشق غذاخوری |
آب سرد | ۴ قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه چیز کیک ارتشی
مرحله اول
برای تهیه چیز کیک ارتشی خوشمزه در ابتدای کار کیک را آماده می کنیم، برای این منظور فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه می ریزیم.
مرحله دوم
حالا مواد درون کاسه را با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا کرم رنگ و کش دار شود، سپس روغن مایع و شیر را به ترتیب کاسه اضافه کرده و هر کدام را به مدت ۳۰ ثانیه در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
مرحله سوم
در ادامه آرد و بیکینگ پودر را به همراه پودر کاکائو درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم سپس کم کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست و یکنواخت شود.
مرحله چهارم
در ادامه درون قالب مورد نظرمان را با روغن جدا کننده چرب کرده و مایه کیک را درون آن می ریزیم، سپس قالب را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود.
مرحله پنجم
در این فاصله به سراغ درست کردن مایه پنیری می رویم، برای این منظور پنیر خامه ای را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی به خوبی مخلوط می کنیم تا ذرات شکر حل شوند.
مرحله ششم
حالا خامه صبحانه را به همراه وانیل به کاسه اضافه کرده و مجددا هم می زنیم تا بافت مایه یکدست و یکنواخت شود. در ادامه ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا شفاف شود.
مرحله هفتم
زمانی که ژلاتین کاملا خنک شد، آنرا به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا ژلاتین پخش شود. حالا مایه کرم پنیری را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و به یکی از قسمت ها ۲ قاشق پودر کاکائو می افزاییم.
مرحله هشتم
حالا به قسمت باقی مانده ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا پودر کاکائو درون مایه های پنیری پخش شود، سپس اجازه می دهیم قسمت باقی مانده مایه پنیری به صورت ساده بماند.
مرحله نهم
پس از گذشت ۴۵ دقیقه یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برد و خارج می کنیم، در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است، سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک خنک شود.
مرحله دهم
زمانی که کیک خنک شد آنرا از قالب جدا کرده و درون یک رینگ قرار می دهیم، سپس از سه رنگ مایه کرم پنیری قاشق قاشق به صورتی که سه رنگ کنار هم باشند روی کیک می ریزیم و قالب را چند مرتبه روی سطح کار می کوبیم.
مرحله یازدهم
زمانی که سطح مایه های پنیری صاف و یکدست شد، روی آنها را به دلخواه با خرده کیک یا گاناش تزیین کرده و به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود، سپس سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- samakhosravi72