طرز تهیه حلوا کاسترد خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه حلوا کاسترد خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه حلوا کاسترد گاهی وقتها ترکیب دو غذا از دو فرهنگ مختلف میتواند نتیجه ای بسیار جذاب داشته باشد. امروز برایتان دستور پخت حلوایی را آماده نموده ایم که از ترکیب …

طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه لوبیا پلو لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که با مواد غذایی متنوعی تهیه می شود. لوبیا پلو را به سلیقه خود می …

طرز تهیه سبز شامی خوشمزه و ساده به روش شمالی

طرز تهیه سبز شامی خوشمزه و ساده به روش شمالی

طرز تهیه سبز شامی سبز شامی یکی از انواع غذاهای خوشمزه شمال کشورمان است که با دستور پخت های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه نان گوزلمه با آرد ذرت

طرز تهیه نان گوزلمه با آرد ذرت , دستور پخت نان گوزلمه با آرد ذرت

نان گوزلمه با آرد ذرت یکی از انواع نان های خوشمزه و خوش بافت است که اصالت آن به کشور های ترکیه تعلق دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان گوزلمه با آرد ذرت در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان گوزلمه با آرد ذرت
آرد۲٫۵ لیوان
آرد ذرت۱ لیوان
آب ولرم۱ لیوان
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
خمیر مایه فوری۱ قاشق مرباخوری
نمک۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه نان گوزلمه با آرد ذرت

مرحله اول

برای تهیه نان گوزلمه با آرد ذرت خوشمزه در ابتدای کار آب ولرم رو به همراه خمیر مایه، نمک و روغن زیتون درون یک کاسه مناسب ریخته و با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس روی کاسه را می پوشانیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم مخلوط خمیر مایه به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند تا فعال شود. پس از گذشت این زمان آرد را به همراه آرد ذرت درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه خمیر را ورز می دهیم تا نرم و لطیف شود، سپس زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه کردن آرد را متوقف می‌کنیم. حالا روی خمیر را با یک پارچه نخی تمیز پوشانده تا به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت کند.

مرحله چهارم

پس از گذشت این زمان از خمیر ۷ چانه به اندازه های یکسان تقسیم می کنیم، سپس با کمک وردنه به اندازه یک بشقاب باز کرده و یک تابه نچسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا تابه به خوبی گرم شود.

مرحله پنجم

حالا خمیر را دانه به دانه درون تابه گرم شده گذاشته و دو طرفش را کاملا سرخ می کنیم در نهایت نان ها را از تابه خارج کرده و روی آنها را با یک پارچه تمیز می پوشانیم تا در معرض هوا خشک نشوند. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 20 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.