طرز تهیه مربای بهار نارنج خوشمزه و مخصوص بدون طعم تلخی
طرز تهیه مربای بهار نارنج مربا یکی از شیرینیجاتی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد. مربا معمولا از میوه های مختلف تهیه می شود. مربای بهار نارنج، …
مضرات زعفران برای زنان، مردان، بارداری و سردرد!
مضرات زعفران زعفران، این ادویهی خوشمزه و معطر که ایران بهترین نمونههای آن را به دنیا عرضه میکند، در کنار فواید بیشمارش، دارای مضراتی است که نباید نادیده گرفته شود. اهمیت توجه …
طرز تهیه مربای چای ترش خوشمزه و خوشرنگ به روش سنتی
طرز تهیه مربای چای ترش گل ترش یکی از موادی است که به عنوان داروهای گیاهی نیز از آن استفاده می شود. به علت طعم ترشی که دارد باعث کاهش فشار خون …
طرز تهیه ترشی لیمو بندری خوشمزه و ساده به روش خانگی
طرز تهیه ترشی لیمو بندری
ترشی لیمو بندری یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی لیمو بندری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم ترشی لیمو بندری | |
آب لیمو ترش تازه | ۱ استکان |
لیمو ترش | ۵۰۰ گرم |
سرکه انگور | ۱ استکان |
سیر | ۱ بوته |
زردچوبه و نمک | از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری |
سیاه دانه تخم گشنیز | از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل سبز و قرمز تند | به مقدار کافی |
طرز تهیه ترشی لیمو بندری
مرحله اول
برای تهیه ترشی لیمو بندری خوشمزه در ابتدای کار لیموها را شسته و نیمی از آنها را جدا می کنیم، سپس نصف لیموها را ابتدا و انتهای آنها را جدا کرده و به صورت ورقه ای برش می زنیم. حالا هسته های لیمو را جدا می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه پوست مابقی لیمو ترش ها را جدا کرده و مجددا به صورت ورقه ای خرد می کنیم، سپس برای جلوگیری از تلخ شدن ترشی هسته های لیمو را جدا می کنیم. حالا سیر ها را به صورت خیلی ریز خرد می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه می دهیم تابه به خوبی گرم شود، سپس تخم گشنیز را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی تخم گشنیز از بین برود. حالا فلفل سبز و قرمز را خرد کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله سیر خرد شده را به همراه فلفل سبز، فلفل قرمز، سیاه دانه، تخم گشنیز، زردچوبه و نمک درون یک کاسه مناسب ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم. حالا لیموهای با پوست را درون یک شیشه درب دار می ریزیم.
مرحله پنجم
در ادامه مقداری از مخلوط سیر و ادویه به ظرف اضافه کرده، سپس شیشه را به همراه مخلوط آب لیمو و سرکه تا نیمه پر می کنیم. توجه داشته باشید شیشه را از مخلوط آب لیمو ترش و سرکه پر نکنید به دلیل اینکه لیمو ترش پس از مدتی آب می اندازد
مرجله ششم
حالا لیمو ترش های بدون پوست را درون یک شیشه جداگانه ریخته و با مخلوط سیر و ادویه ها ترکیب می کنیم در ادامه مجددا شیشه را تا نیمه پر از مخلوط آب لیمو ترش و سرکه انگور کرده و درب آنرا محکم می بندیم.
مرحله هفتم
در ادامه شیشه ها را به مدت ۷ تا ۱۰ روز در مقابل تابش نور آفتاب قرار می دهیم، سپس هر روز شیشه ها را کمی تکان می دهیم. پس از گذشت این زمان ترشی را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- torshi_kadeh1