طرز تهیه ترشی لیمو ترش خوشمزه و مجلسی به روش هندی
طرز تهیه سس فلفل تند خوشمزه و مخصوص با گوجه فرنگی
طرز تهیه سس فلفل سس فلفل یکی از انواع سس های خوشمزه بین المللی است که به همراه انواع غذاها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی …
طرز تهیه ترشی گوجه کال خوشمزه و مجلسی به روش شمالی
طرز تهیه ترشی گوجه کال ترشی گوجه کال یکی از انواع ترشی های خاص ایرانی است که نسبت به ترشی های دیگر کمی ناشناخته تر می باشد، برای مشاهده این آموزش در …
طرز تهیه شور بامیه خوشمزه به دو روش سنتی و فوری
طرز تهیه شور بامیه شوری بامیه یا بامیه شور یکی از انواع چاشنی های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که معمولا در کنار انواع غذاهای سنتی ایرانی مثل آبگوشت سرو می …
طرز تهیه ترشی لیمو ترش
ترشی لیمو ترش یکی از انواع ترشی های خوشمزه کشور هند است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با مجله آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ترشی لیمو ترش | |
لیمو ترش | ۱ کیلوگرم |
نمک درشت | ۳ قاشق غذاخوری |
آب لیموی طبیعی | به مقدار کافی |
فلفل قرمز | ۱ قاشق مرباخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق مرباخوری |
سیاه دانه | ½ قاشق چایخوری |
دستور تهیه ترشی لیمو ترش
مرحله اول
برای تهیه ترشی لیمو ترش خوشمزه ابتدا باید لیمو ترش مناسب ترشی تهیه کنیم. برای این منظور بهتر است از لیمو ترش هایی که رنگ پوستشان زرد است استفاده کنیم. برای شروع لیمو ترش ها را به خوبی می شوییم.
مرحله دوم
سپس به مدت یک روز جلوی نور خورشید قرار می دهیم تا پوست لیمو ترش ها به خوبی خشک شود. توجه داشته باشید که اگر پوشت لیمو ترش ها به خوبی خشک نشده باشد می تواند منجر به کپک زدن ترشی شما شود.
مرحله سوم
پس از اینکه پوست لیمو ها خشک شد، انها را به صورت ورقه های خرد می کنیم و هسته های موجود در لیموها را خارج می کنیم. حتما باید تمام هسته های لیموها را خارج کنیم چون در صورتی که داخل ترشی بمانند ترشی را تلخ می کنند.
مرحله چهارم
در این مرحله لیمو ترش های خرد شده را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس فلفل قرمز، نمک درشت دانه، زردچوبه و سیاه دانه را اضافه می کنیم و به آرامی لیمو ها را زیر و رو می کنیم تا ادویه به تمام نقاط لیموها برسد.
مرحله پنجم
در این مرحله شیشه های مناسب ترشی را به صورت کامل خشک و تمیز می کنیم و مواد ترشی را داخل شیشه ها می ریزیم، سپس درب شیشه ها را محکم می بندیم و به مدت ۳ روز جلوی نور خورشید قرار می دهیم.
مرحله ششم
در این سه روز هر ۱۲ ساعت یک بار ترشی را چند دقیقه اب دست تکان می دهیم. پس از گذشت سه روز ترشی ها کمی آب می اندازند. در ادامه درب ترشی ها را باز می کنیم و باقیمانده حجم خالی داخل شیشه ها را با آبلیموی طبیعی پر می کنیم.
مرحله هفتم
مجددا درب شیشه ها را محکم می بندیم و به مدت یک ماه در یخچال قرار می دهیم تا ترشی اماده مصرف شود. توجه داشته باشید که نیاز نیست پوست ترشی را بعد از اماده شدن جدا کنید، زیر پوست لیموها هم قابل مصرف می باشد.
نکات تهیه ترشی لیمو ترش
خواص لیمو ترش
لیمو ترش یکی از انواع میوه های خوشمزه و پر مصرف در سراسر جهان است که دارای خواص شگفت انگیزی می باشد، از مهم ترین خواص این میوه می توان به تقویت قوای جنسی مردان، درمان جوش و آکنه، سلامت چشم و .. اشاره کرد. خواص بیشتر لیمو ترش را در مقاله زیر ببینید.
- منبع :
- img from instagram.com/orkideh_sorati