طرز تهیه ترشی لیته بادمجان خوشمزه و مخصوص شیرازی

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان خوشمزه و مخصوص شیرازی

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان ترشی لیته بادمجان یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که در دیگر کشورهای خاورمیانه هم با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این …

طرز تهیه گوجه فرنگی خشک شده خوشمزه و سالم در منزل

طرز تهیه گوجه فرنگی خشک شده خوشمزه و سالم در منزل

طرز تهیه گوجه فرنگی خشک گوجه خشک یکی از مواد غذایی پر مصرف در آشپزی می باشد که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه مارمالاد زردآلو خوشرنگ و حرفه ای بدون پودر ژلاتین

طرز تهیه مارمالاد زردآلو خوشرنگ و حرفه ای بدون پودر ژلاتین

طرز تهیه مارمالاد زردآلو مارمالاد زردآلو یکی از انواع مارمالادهای خوشمزه بین المللی است که معمولا برای استفاده در انواع شیرینی و دسر تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه …

طرز تهیه ترشی لیمو ترش

طرز تهیه ترشی لیمو ترش هندی بلوچی با پوست با عسل عربی با روغن زیتون نی نی سایت jvad gdl jva

ترشی لیمو ترش یکی از انواع ترشی های خوشمزه کشور هند است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی لیمو ترش در ادامه با مجله آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ترشی لیمو ترش
لیمو ترش۱ کیلوگرم
نمک درشت۳ قاشق غذاخوری
آب لیموی طبیعیبه مقدار کافی
فلفل قرمز۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه۱ قاشق مرباخوری
سیاه دانه½ قاشق چایخوری

دستور تهیه ترشی لیمو ترش

مرحله اول

برای تهیه ترشی لیمو ترش خوشمزه ابتدا باید لیمو ترش مناسب ترشی تهیه کنیم. برای این منظور بهتر است از لیمو ترش هایی که رنگ پوستشان زرد است استفاده کنیم. برای شروع لیمو ترش ها را به خوبی می شوییم.

مرحله دوم

سپس به مدت یک روز جلوی نور خورشید قرار می دهیم تا پوست لیمو ترش ها به خوبی خشک شود. توجه داشته باشید که اگر پوشت لیمو ترش ها به خوبی خشک نشده باشد می تواند منجر به کپک زدن ترشی شما شود.

مرحله سوم

پس از اینکه پوست لیمو ها خشک شد، انها را به صورت ورقه های خرد می کنیم و هسته های موجود در لیموها را خارج می کنیم. حتما باید تمام هسته های لیموها را خارج کنیم چون در صورتی که داخل ترشی بمانند ترشی را تلخ می کنند.

مرحله چهارم

در این مرحله لیمو ترش های خرد شده را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس  فلفل قرمز، نمک درشت دانه، زردچوبه و سیاه دانه را اضافه می کنیم و به آرامی لیمو ها را زیر و رو می کنیم تا ادویه به تمام نقاط لیموها برسد.

مرحله پنجم

در این مرحله شیشه های مناسب ترشی را به صورت کامل خشک و تمیز می کنیم و مواد ترشی را داخل شیشه ها می ریزیم، سپس درب شیشه ها را محکم می بندیم و به مدت ۳ روز جلوی نور خورشید قرار می دهیم.

مرحله ششم

در این سه روز هر ۱۲ ساعت یک بار ترشی را چند دقیقه اب دست تکان می دهیم. پس از گذشت سه روز ترشی ها کمی آب می اندازند. در ادامه درب ترشی ها را باز می کنیم و باقیمانده حجم خالی داخل شیشه ها را با آبلیموی طبیعی پر می کنیم.

مرحله هفتم

مجددا درب شیشه ها را محکم می بندیم و به مدت یک ماه در یخچال قرار می دهیم تا ترشی آماده مصرف شود. توجه داشته باشید که نیاز نیست پوست ترشی را بعد از آماده شدن جدا کنید، زیر پوست لیموها هم قابل مصرف می باشد.

نکات تهیه ترشی لیمو ترش

خواص لیمو ترش

لیمو ترش یکی از انواع میوه های خوشمزه و پر مصرف در سراسر جهان است که دارای خواص شگفت انگیزی می باشد، از مهم ترین خواص این میوه می توان به تقویت قوای جنسی مردان، درمان جوش و آکنه، سلامت چشم و .. اشاره کرد. خواص بیشتر لیمو ترش را در مقاله زیر ببینید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 20 شهریور 1401
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.