طرز تهیه خلال پسته خانگی سالم و طبیعی برای تزیین غذا

طرز تهیه خلال پسته خانگی سالم و طبیعی برای تزیین غذا

طرز تهیه خلال پسته خلال پسته یکی از محبوب ترین و پر استفاده ترین مواد غذایی برای دیزاین انواع غذا، دسر و شیرینی می باشد. در صورتی که خلال پسته را به …

طرز تهیه مارمالاد سیب حرفه ای برای انواع شیرینی و کیک

طرز تهیه مارمالاد سیب حرفه ای برای انواع شیرینی و کیک

طرز تهیه مارمالاد سیب مارمالاد سیب یکی از انواع مارمالادهای پر مصرف و بین المللی است که معمولا برای صبحانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه آبلیمو طبیعی خانگی خوشمزه و سالم به روش سنتی

طرز تهیه آبلیمو طبیعی خانگی خوشمزه و سالم به روش سنتی

طرز تهیه آبلیمو آبلیمو یا آب لیمو ترش یکی از معروف ترین چاشنی های ایرانی ها است که در انواع غذاها استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت …

طرز تهیه ترشی لیمو ترش

طرز تهیه ترشی لیمو ترش هندی بلوچی با پوست با عسل عربی با روغن زیتون نی نی سایت jvad gdl jva

ترشی لیمو ترش یکی از انواع ترشی های خوشمزه کشور هند است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با مجله آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ترشی لیمو ترش
لیمو ترش۱ کیلوگرم
نمک درشت۳ قاشق غذاخوری
آب لیموی طبیعیبه مقدار کافی
فلفل قرمز۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه۱ قاشق مرباخوری
سیاه دانه½ قاشق چایخوری

دستور تهیه ترشی لیمو ترش

مرحله اول

برای تهیه ترشی لیمو ترش خوشمزه ابتدا باید لیمو ترش مناسب ترشی تهیه کنیم. برای این منظور بهتر است از لیمو ترش هایی که رنگ پوستشان زرد است استفاده کنیم. برای شروع لیمو ترش ها را به خوبی می شوییم.

مرحله دوم

سپس به مدت یک روز جلوی نور خورشید قرار می دهیم تا پوست لیمو ترش ها به خوبی خشک شود. توجه داشته باشید که اگر پوشت لیمو ترش ها به خوبی خشک نشده باشد می تواند منجر به کپک زدن ترشی شما شود.

مرحله سوم

پس از اینکه پوست لیمو ها خشک شد، انها را به صورت ورقه های خرد می کنیم و هسته های موجود در لیموها را خارج می کنیم. حتما باید تمام هسته های لیموها را خارج کنیم چون در صورتی که داخل ترشی بمانند ترشی را تلخ می کنند.

مرحله چهارم

در این مرحله لیمو ترش های خرد شده را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس  فلفل قرمز، نمک درشت دانه، زردچوبه و سیاه دانه را اضافه می کنیم و به آرامی لیمو ها را زیر و رو می کنیم تا ادویه به تمام نقاط لیموها برسد.

مرحله پنجم

در این مرحله شیشه های مناسب ترشی را به صورت کامل خشک و تمیز می کنیم و مواد ترشی را داخل شیشه ها می ریزیم، سپس درب شیشه ها را محکم می بندیم و به مدت ۳ روز جلوی نور خورشید قرار می دهیم.

مرحله ششم

در این سه روز هر ۱۲ ساعت یک بار ترشی را چند دقیقه اب دست تکان می دهیم. پس از گذشت سه روز ترشی ها کمی آب می اندازند. در ادامه درب ترشی ها را باز می کنیم و باقیمانده حجم خالی داخل شیشه ها را با آبلیموی طبیعی پر می کنیم.

مرحله هفتم

مجددا درب شیشه ها را محکم می بندیم و به مدت یک ماه در یخچال قرار می دهیم تا ترشی اماده مصرف شود. توجه داشته باشید که نیاز نیست پوست ترشی را بعد از اماده شدن جدا کنید، زیر پوست لیموها هم قابل مصرف می باشد.

نکات تهیه ترشی لیمو ترش

خواص لیمو ترش

لیمو ترش یکی از انواع میوه های خوشمزه و پر مصرف در سراسر جهان است که دارای خواص شگفت انگیزی می باشد، از مهم ترین خواص این میوه می توان به تقویت قوای جنسی مردان، درمان جوش و آکنه، سلامت چشم و .. اشاره کرد. خواص بیشتر لیمو ترش را در مقاله زیر ببینید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 15 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/orkideh_sorati
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.