طرز تهیه آش کشک ساده و خوشمزه مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه آش کشک ساده و خوشمزه مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه آش کشک آش کشک یکی از انواع آش های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با روش های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه خوراک جگر جغور بغور خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه خوراک جگر جغور بغور خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه خوراک جگر خوراک جگر یا همان جغور بغور یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چیشی …

طرز تهیه جوجه کباب آلبالویی خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه جوجه کباب آلبالویی خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه جوجه کباب آلبالویی جوجه کباب آلبالویی یکی از انواع غذاهای لذیذ و متفاوت است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه پیاز سوخاری رژیمی

طرز تهیه پیاز سوخاری رژیمی , دستور پخت پیاز سوخاری رژیمی

پیاز سوخاری رژیمی یکی از انواع فینگر فودهای بین المللی خوشمزه و پرطرفدار است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیاز سوخاری رژیمی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم پیاز سوخاری رژیمی
پیاز۴ عدد
تخم مرغ۲ عدد
آرد سفید۱ پیمانه
پودر سوخاری۲ پیمانه
شیر۱ پیمانه
ادویه مخلوطاز هر کدام ۱ قاشق چایخوری
پودر آویشنبه مقدار کافی

طرز تهیه پیاز سوخاری رژیمی

مرحله اول

برای تهیه پیاز سوخاری رژیمی به روش خانگی در ابتدای کار پوست پیازها را بدون اینکه ریشه آنها گرفته شود جدا می کنیم، سپس پیاز را از ابتدا به سمت ریشه با یک چاقو تیز با فاصله ۱ سانتی متر برش می زنیم.

مرحله دوم

توجه داشته باشید هنگام برش زدن چاقو به ریشه پیاز نرسد، در غیر این صورت لایه های پیاز از هم باز می شوند. حالا درون یک کاسه مناسب مقداری یخ و آب سرد ریخته، سپس پیازها را به صورت برعکس درون کاسه می گذاریم.

مرحله سوم

حالا اجازه می دهیم پیازها به مدت ۱ ساعت درون آب و یخ بمانند. پس از گذشت این زمان فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

مرحله چهارم

در این مرحله پودر سوخاری را به همراه ادویه مخلوط درون یک ظرف مناسب ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم، سپس آرد سفید را به همراه مقداری پودر آویشن درون یک ظرف جداگانه ریخته و مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

حالا تخم مرغ ها را به همراه شیر درون یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه پیازها را از کاسه حاوی آب و یخ خارج کرده و روی دستمال قرار می دهیم.

مرحله ششم

زمانی که آب اضافی پیازها گرفته شد، لایه های پیازها را به آرامی باز کرده و درون مخلوط شیر و تخم مرغ می غلطانیم. در ادامه پیازها را به ترتیب درون آرد سفید، مخلوط شیر و تخم مرغ، سپس پودر سوخاری می غلطانیم.

مرحله هفتم

در این مرحله پیاز ها را درون سینی فر می چینیم، سپس مقداری روغن مایع روی آنها اسپری می کنیم. حالا سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم پیازها به مدت ۴۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 28 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.