طرز تهیه کال کباب رشتی، غذای رشتی با طعم بادمجان دودی

طرز تهیه کال کباب رشتی، غذای رشتی با طعم بادمجان دودی

طرز تهیه کال کباب کال کباب یکی از انواع غذاهای معروف و بسیار خوشمزه شمالی است که با بادمجان تهیه می شود. طعم این غذا به دلیل دودی بودن بادمجان شباهت‌هایی به …

طرز تهیه عدسی رژیمی، غذایی مقوی و سرشار از پروتئین

طرز تهیه عدسی رژیمی، غذایی مقوی و سرشار از پروتئین

طرز تهیه عدسی رژیمی عدس، با توجه به فایده‌ها و خواص غذایی فراوانی که دارد، یک انتخاب عالی برای افرادی است که به تغذیه‌ی سالم اهمیت می‌دهند. ورزشکاران و افرادی که به …

طرز تهیه مرغ سوخاری، به روش فست فودی درستش کن!

طرز تهیه مرغ سوخاری، به روش فست فودی درستش کن!

طرز تهیه مرغ سوخاری برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و رستورانی، ابتدا پیاز و سبزیجات معطر را آماده و با ماست، زعفران و ادویه‌ها مخلوط می‌کنیم. تکه‌های مرغ را با مواد طعم‌دهنده …

طرز تهیه پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری با دلستر کاله شکم پر چیپسی نی نی سایت غذای سوخاری پفکی خانگی پنیر

پیاز سوخاری یکی از انواع پیش غذاهای محبوب در سراسر جهان است و بیشتر در کنار غذاهای فست فودی سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
پیاز۱ عدد درشت
آرد سفید۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودرنصف قاشق مرباخوری
آب یخیک چهارم لیوان

دستور تهیه پیاز سوخاری

مرحله اول

برای تهیه پیاز سوخاری رستورانی ابتدا آرد سفید را به همراه نشاسته ذرت و بکینگ پودر با هم در یک کاسه مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس آب یخ را اضافه می کنیم و در حدی مواد را هم می زنیم که فقط مواد با هم مخلوط شوند.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که نیاز به مخلوط کردن زیاد مواد نیست، زیرا این کار باعث می شود که خاصیت بکینگ پودر از بین برود که در نتیجه باعث می شود پیازها پفکی و ترد نشوند. پس از مخلوط کردن خمیر روی آنرا با سلفون می پاشیم.

مرحله سوم

در این مرحله کاسه حاوی خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا در دمای آشپزخانه استراحت کند. در ادامه پس از گذشت ۳۰ دقیقه پیازها را به ضخامت یک سانتی متر به صورت حلقه ای خرد می کنیم و حلقه های پیاز را از هم جدا می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله خمیر را جلوی دستمان قرار می دهیم و یک ظرف گود مثل شیر داغ کن را روی حرارت قرار می دهیم. حالا به اندازه ای روغن داخل شیر داغ کن می ریزیم که پیازها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند.

مرحله پنجم

حالا حلقه های پیاز را در خمیر می غلتانیم، سپس در روغن که کاملا داغ شده است می اندازیم تا کاملا پف کنند و به رنگ طلایی در بیایند. پس از اینکه پیازها طلایی شدند و به خوبی پف کردند آنها را از روغن خارج می کنیم.

مرحله ششم

پس از سرخ کردن پیاز ها، آنها را روی توری فلزی یا دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود. این کار باعث می شود که پیازهای سوخاری تردتر شوند. در پایان پیازهای سوخاری را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

نکات پخت پیاز سوخاری

پیاز سوخاری با پودر سوخاری

اگر بخواهید پیازهای شما ظاهری خشک تر و زیبا تر داشته باشند می توانید از پودر سوخاری نارنجی درشت هم استفاده کنید. برای این منظور کمی جعفری خشک شده را به پودر سوخاری خود اضافه کنید و پس از اینکه پیازها را داخل خمیر زدید در پودر سوخاری بغلتانید و سپس در روغن سرخ کنید.

در صورتی که بخواهیم پیاز سوخاری خوشمزه تر و سالم تری داشته باشیم، توصیه می شود از پودر سوخاری سالم خانگی استفاده شود. برای تهیه این پودر سوخاری خوشمزه با بهترین کیفیت می توانید آموزش زیر را دنبال کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 16 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.