طرز تهیه املت با رب گوجه فرنگی خوشمزه به سبک قهوه خانه ای

طرز تهیه املت با رب گوجه فرنگی خوشمزه به سبک قهوه خانه ای

طرز تهیه املت با رب گوجه فرنگی املت با رب گوجه فرنگی که با نام املت ربی هم شهرت دارد یکی از انواع صبحانه های محبوب میان ایرانیان است، برای مشاهده این …

طرز تهیه فرنی خوشمزه و مجلسی با دو روش آرد برنج و نشاسته

طرز تهیه فرنی خوشمزه و مجلسی با دو روش آرد برنج و نشاسته

طرز تهیه فرنی فرنی یکی از غذاهای سبک و بسیار خوشمزه ایرانی است که بیشتر در مناسبت های خاص مثل ماه مبارک رمضان طبخ می شود. البته فرنی به طور معمول برای …

طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی خوشمزه و ساده با شیر

طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی خوشمزه و ساده با شیر

طرز تهیه شکلات صبحانه شکلات صبحانه یکی از انواع شکلات های مایع خوشمزه و پرطرفدار است که بیشتر به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی …

طرز تهیه سالاد میگو

طرز تهیه سالاد میگو و سیب زمینی , سالاد میگو و پاستا , سالاد میگو و اسفناج , xvc jidi shghn ld  

سالاد میگو یکی از سالادهای خوشمزه و سالم دریایی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی دریایی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
میگو۳۰۰ گرم
کاهو فرنسوی۱ عدد متوسط
گوجه فرنگی۴ عدد متوسط
سرکه بالزامیک۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۸ قاشق غذاخوری
پودر سیر½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پاپریکابه مقدار کافی

دستور تهیه سالاد میگو

مرحله اول

برای تهیه سالاد میگو خوشمزه ابتدا میگوها را تمیز می شوییم و رگ سیاه پشت شان را خارج می کنیم، سپس داخل یک مناسب می ریزیم. در ادامه نصف روغن زیتون را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به میگوها اضافه می کنیم.

مرحله دوم

با دست میگوها را زیر و رو می کنیم تا طعم دار شوند (می توانید برای مرینت میگوها از مواد دیگری مثل آب لیمو ترش و زنجبیل هم استفاده کنید) حالا یک سلفون روی کاسه می کشیم و به مدت ۳۰  دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا میگوها طعم دار شوند.

مرحله سوم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه میگوها را از یخچال خارج می کنیم و سپس به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا سرخ شوند. مقدار سرخ کردن میگوها سلیقه ای است اگر دوست دارید میگوها آبدار باشند کمتر تفت دهید.

مرحله چهارم

پس از اینکه سرخ کردن میگوها به پایان رسید برای تهیه سس باقیمانده روغن زیتون را به همراه سرکه بالزامیک، پاپریکا، پودر سیر و مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط می کنیم تا کاملا کیدست شوند، سپس کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

در ادامه برگ های کاهو را باز می کنیم و پس از شستشو و خرد کردن داخل ظرف سالادخوری قرار می دهیم. در ادامه گوجه فرنگی ها را نیز خرد می کنیم و به ظرف سالاد اضافه می کنیم ( گوجه گیلاسی نیاز به خرد کردن ندارد)

مرحله ششم

در ادامه میگوهای سرخ شده را اضافه می کنیم و در آخر سس را روی مواد سالاد می ریزیم. مواد را کمی مخلوط می کنیم تا سس به تمام نقاط سالاد برسد. در پایان سالاد را به همین شکل سرو می کنیم یا اینکه به سلیقه خود در یخچال قرار می دهیم و به صورت سرد سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 10 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.