طرز تهیه استیک مرغ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه استیک مرغ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه استیک مرغ استیک مرغ یکی از انواع غذاهای بین المللی محبوب و فوق العاده خوشمزه ای است که با گوشت مرغ تهیه می شود. برای طعم دار کردن استیک مرغ …

طرز تهیه املت فرانسوی خوشمزه و مخصوص با ژامبون و پنیر

طرز تهیه املت فرانسوی خوشمزه و مخصوص با ژامبون و پنیر

طرز تهیه املت فرانسوی املت فرانسوی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف کشور فرانسه است که معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی فرانسوی در ادامه با …

طرز تهیه سوپ قارچ و سبزیجات خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه سوپ قارچ و سبزیجات خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه سوپ قارچ سوپ قارچ یکی از سوپ های خوشمزه و پر طرفدار بین المللی می باشد که در کشورهای مختلف با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این دستور …

طرز تهیه سالاد یونانی

طرز تهیه سالاد یونانی با مرغ , سالاد یونانی با شوید , سالاد یونانی با سیب زمینی , xvc jidi shghn d khkd

سالاد یونانی یکی از انواع سالادهای معروف کشور یونان است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با مجله تفریحی چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه سالاد کلم سفید خوشمزه با سس مخصوص رستورانی

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز قرمز۱ عدد
پنیر فتا۲۰۰ گرم
کاهو۴ برگ
زیتون سیاه۱۰ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

 دستور تهیه سالاد یونانی

مرحله اول

ابتدا کاهو را می شوییم و به صورت درشت خرد می کنیم و داخل کاسه سالادخوری می زیزیم. در ادامه گوجه فرنگی ها را هم به صورت حبه ای درشت خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم ( می توانیم از گوجه گیلاسی هم استفاده کنیم)

مرحله دوم

پیاز قرمز را هم به صورت خلالی درشت یا حلقه ای خرد می کنیم و به دیگر مواد اضافه می کنیم. برای تهیه سس سالاد سرکه بالزامیک را با روغن زیتون مخلوط می کنیم سپس مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

حالا سس را روی مواد داخل کاسه سالاد خوری می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. پس از اینکه سس و مواد سالاد یکدست شدند زیتون های سیاه را هم به صورت درسته یا از وسط نصف می کنیم و روی سالاد می چینیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه و مجلسی به روش قالبی

مرحله چهارم

در مرحله آخر پنیر فتا را به صورت مکهب های کوچک به شکل قند حبه ای خرد می کنیم و روی سالاد می چینیم. حالا روی ظرف سالاد را سلفون می کشیم و در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود، سپس سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 25 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/chef.billy_butcher
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.