طرز تهیه ساندویچ اسفناج خوشمزه و ساده به روش فوری

طرز تهیه ساندویچ اسفناج خوشمزه و ساده به روش فوری

طرز تهیه ساندویچ اسفناج ساندویچ اسفناج از غذاهای سالم و بسیار محبوب بین المللی است که با رسپی ها و مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه هویج بیج خوشمزه و مخصوص یک املت ساده رشتی

طرز تهیه هویج بیج خوشمزه و مخصوص یک املت ساده رشتی

طرز تهیه هویج بیج هویج بیج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که در گذشته با دستورهای متنوعی تهیه می شده است. این غذای خوشمزه یکی از غذای بسیار …

طرز تهیه خورش قیسی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی شمالی

طرز تهیه خورش قیسی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی شمالی

طرز تهیه خورش قیسی این خورش، یک خورش اصیل کرمانشاهی است که با گوشت و قیسی پخته می شود. اما خورش قیسی که در دستور زیر بیان شده است، گوشت ندارد و …

طرز تهیه سالاد یونانی

طرز تهیه سالاد یونانی با مرغ , سالاد یونانی با شوید , سالاد یونانی با سیب زمینی , xvc jidi shghn d khkd

سالاد یونانی یکی از انواع سالادهای معروف کشور یونان است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با مجله تفریحی چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه سالاد کلم سفید خوشمزه با سس مخصوص رستورانی

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز قرمز۱ عدد
پنیر فتا۲۰۰ گرم
کاهو۴ برگ
زیتون سیاه۱۰ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

 دستور تهیه سالاد یونانی

مرحله اول

ابتدا کاهو را می شوییم و به صورت درشت خرد می کنیم و داخل کاسه سالادخوری می زیزیم. در ادامه گوجه فرنگی ها را هم به صورت حبه ای درشت خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم ( می توانیم از گوجه گیلاسی هم استفاده کنیم)

مرحله دوم

پیاز قرمز را هم به صورت خلالی درشت یا حلقه ای خرد می کنیم و به دیگر مواد اضافه می کنیم. برای تهیه سس سالاد سرکه بالزامیک را با روغن زیتون مخلوط می کنیم سپس مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

حالا سس را روی مواد داخل کاسه سالاد خوری می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. پس از اینکه سس و مواد سالاد یکدست شدند زیتون های سیاه را هم به صورت درسته یا از وسط نصف می کنیم و روی سالاد می چینیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه و مجلسی به روش قالبی

مرحله چهارم

در مرحله آخر پنیر فتا را به صورت مکهب های کوچک به شکل قند حبه ای خرد می کنیم و روی سالاد می چینیم. حالا روی ظرف سالاد را سلفون می کشیم و در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود، سپس سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 25 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/chef.billy_butcher
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.